Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Când aleg o stație de pompare

În cazul în care terenul pe care este amplasat un obiectiv presupune ca apa menajeră să fie direcționată în rampă, principiile fizice ne spun că trebuie acționat cu un dispozitiv care să asigure acest traseu. Soluția este fabricată de 1stCriber Româniastațiile de pompare.

Ce sunt stațiile de pompare?

Sunt sisteme complete, preconfigurate, proiectate după cerințele clientului. Sunt soluții fiabile pentru transportul apelor uzate din zone scufundate, din zone cu canalizarea în deal sau acolo unde pânza freatică se află la adâncime redusă.

 

Din ce sunt compuse?

În primul rând, sunt compuse dintr-un cămin din PAFS complet echipat, cu un perete simplu sau dublu. În al doilea rând, includ un sistem de automatizare ce poate fi ales dintr-o gamă diversă de modele. Alese în funcție de cerințele detaliate ale proiectului, electropompele submersibile pentru pomparea apelor uzate nu aveau cum să lipsească din componența stației de pompare. Adăugăm la lista de componente și elementele opționale ce pot fi adăugate la soluția completă: vană sertar DN 250 și ventilator IN – Line dotat cu filtru cu cărbune activ.

La ce folosesc?

La pomparea apelor uzate menajere în canalizarea publică, la pomparea apelor uzate menajere în stații de epurare, la pomparea apei pluviale peste diguri, la pomparea levigatului în bazine colectoare, la deshidratare și drenare în caz de inundații etc.

De ce să alegi o stație de pompare 1st Criber?

Pentru că stațiile de pompare fabricate de 1st Criber România sunt caracterizate de eficiență și rezistență! Aceste două valori au parte și de susținerea materialului deosebit din care sunt confecționate: poliesteri armați cu fibră de sticlă.

1st Criber – sisteme complete, soluții fiabile!


TOP