fbpx

Disclaimer

PRIN VIZITAREA ACESTUI SITE VĂ EXPRIMAŢI ACORDUL EXPRES ŞI NEECHIVOC DE ACCEPTARE A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE MAI JOS ÎN TOTALITATE

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea EXCLUSIVĂ a S.C. Criber NET S.R.L.

Folosirea conţinutului fără acordul scris al S.C. Criber NET S.R.L. este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare. Nu aveţi permisiunea să modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, publicaţi, reproduceţi sau să creaţi ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Orice încercare, de orice natură, de modificare a imaginilor şi informaţiilor din prezentul site din partea oricărei persoane, cu excepţia deţinătorului său legal, dă dreptul unilateral şi neechivoc pentru S.C. Criber NET S.R.L. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor şi/sau autorităţilor legal competente pentru sancţionarea acestui fapt.

Imaginile au caracter informativ. Respectând politica de îmbunătățire a calității și aspectului, pot apărea diferențe față de fotografii.

1st Criber, marcă înregistrată S.C. Criber NET S.R.L., Piatra Neamţ