Cariere

Pentru noi, echipa înseamnă disciplină, profesionalism, comunicare, coordonare, angajament, acțiune, bucurie, perseverență, rezultate, victorii. Ne place să punem pasiune în tot ceea ce facem, să ne bucurăm de timpul petrecut împreună, atunci când muncim sau când sărbătorim rezultatele.

Poziții disponibile

La 1st Criber ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea echipei și păstrarea unui standard ridicat al calității mediului de lucru. Asigurăm dezvoltarea continuă a personalului nostru cu ajutorul mentorilor instruiți și a training-urilor periodice. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău.

Responsabilități: Manipularea şi depozitarea materiilor prime și auxiliare cu motostivuitorul: participă activ la operațiunile de încărcare/de..

Responsabilități: Manipularea şi depozitarea materiilor prime și auxiliare cu motostivuitorul: participă activ la operațiunile de încărcare/descărcare a materiilor prime și auxiliare și a produselor finite și semifabricate la/din depozitul firmei cu motostivuitorul; verifică zilnic înainte de pornirea utilajului nivelul uleiului, a carburantului, apa de răcire; răspunde de buna funcționare a utilajului; notează în caietul motostivuitorului […]

imagine-cariera

Cerințe: experiență în programarea roboților industriali; cunoștințe de optimizare a proceselor de producție; cunoștințe despre produse, pro..

Cerințe: experiență în programarea roboților industriali; cunoștințe de optimizare a proceselor de producție; cunoștințe despre produse, procese și tehnologii de producție.

imagine-cariera

Știi să lucrezi cu flex, bormașină și ruletă? 1st Criber angajează montatori, operatori P.A.F.S. (fibră de sticlă) și muncitori necalificaț..

Știi să lucrezi cu flex, bormașină și ruletă? 1st Criber angajează montatori, operatori P.A.F.S. (fibră de sticlă) și muncitori necalificați. Oferim: plata la timp a tuturor orelor lucrate transport bonusuri condiții de muncă la standard ridicat Ne găsiți la sediul nostru de pe platforma din Săvinești, str. Gheorghe Caranfil, nr. 13, în intervalul orar 08.00- […]

imagine-cariera

  Alătură-te echipei

  Când va apărea un post în conformitate cu pregătirea ta, sigur te vom contacta.

  Încărcați CV-ul dumneavoastră:*
  Atașează aici fișierele pentru încărcarePoți încărca până la 10 fișiere

  Fișiere acceptate: .pdf, .doc, .jpg. Dimensiunea maximă: 10MB

  * Câmpuri obligatorii