Credit online Smart by BT Direct

Cum cumperi cu credit online BT Direct?

Beneficiile Smart by BT Direct 100% digital. 100% smart

 • Super us­or de parcurs: flux intuitiv, identificare online, semnare electronica;
 • Fara comision de analiza;
 • Aprobare in 10 minute;
 • Achizitia produsului dorit 100% online

Finantarea produselor tale a devenit mai usoara. Cum? Urmand pasii de mai jos:

 1. Iti pui produsele dorite in cosul de cumparaturi
 2. Selectezi metoda de plata Credit 100% Online SMART by BT Direct; logo-smart-by-bt-direct
 3. Vezi detaliile creditului si te identifici: faci o poza a CI, un selfie si un liveness (sesiune video live);
 4. Completezi datele necesare analizei, primesti oferta si semnezi documentele digital. Totul online, fara drumuri la banca!

Documente necesare – Carte de identitate

Dupa caz, BT Direct poate solicita documente suplimentare.

 

Cum achiti ratele?

 1. Prin scanarea codului de bare de pe extras:
 • la automatele BT Express de la Banca Transilvania. Platesti suma dorita identificandu-te cu Cardul Direct sau prin scanarea codului de bare aflat in partea de jos a extrasului.
 • la orice punct de plata Paypoint din reteaua de peste 18.000 parteneri pe care o gasestiaici.
 • in aplicatia PAGO, prin selectarea BT Direct din meniul de Furnizori si scanarea codului de bare.
 • in magazinele Flanco, la Biroul de Credit BT Direct.
 • in aplicatia 24Pay, prin selectarea BT Direct IFN SA din meniul Plata facturi – Servicii Financiare.

 

*Nu ai un extras de card la indemana? Poti genera codul de bare introducand numarul de cont aici.

 

 1. Prin transfer interbancar

(din alta banca decat Banca Transilvania) in contul RO44BTRLRONINCS000788104, deschis la Banca Transilvania cu mentionarea numarului de cont sau a informatiei din codul de bare de pe extras.

 

 1. Prin ordin de plata predefinit

prin BT24/mobile BT24, NeoBT si BT Pay din meniul “Plateste o factura de utilitati”, selectand ca furnizor BT Direct – Card si completand informatia din codul de bare de pe extras.

 

 1. Prin mandat postal la orice unitate a Postei Romane

in contul RO44BTRLRONINCS000788104 cu mentionarea numarului de cont sau a informatiei din codul de bare de pe extras (plata trebuie efectuata cu 7 zile inainte de data scadenta).

 

Pentru mai multe detalii:

 

REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

“Promo 29.9% dobanda anuala”

 

Organizatorul promotiei “Promo 29.9% dobanda anuala” este BT Direct IFN S.A., cu sediul social in Municipiul Cluj-Napoca, strada Constantin Brancusi, Nr. 74-76, Et.3 , Judet Cluj, cu adresa de corespondenta la punctul de lucru din Municipiul Bucuresti, Sector 2, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 6A, Cladirea Olympus, etaj 1 (partial) si etaj 3 (zona 3), inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/1566/2018, CUI 16036850, numarul de inregistrare in Registrul General RG-PJR-13-110144/14.01.2020, Registrul Special RS-PJR-13- 110024/14.01.2020 si numarul de inregistrare in Registrul Institutiilor de plata IP-RO- 0004/28.04.2011, reprezentata de Alexandru Andrei, in calitate de Director Comercial, si de Petre Radu, in calitate de Sef Serviciu Proiecte Digitale, denumita in continuare “Organizator”/ “Creditor”, cu sprijinul partenerului CRIBER NET S.R.L, denumita in continuare “Partener”.

 

Promotia “Promo 29.9% dobanda anuala” se desfasoara in toate locatiile online ale partenerului.

 

1. DESFASURAREA PROMOTIEI

 • Promotia se adreseaza clientilor noi si existenti ai Creditorului care, in perioada 01/04/2024-01/07/2024 achizitioneaza bunuri cu plata in 24 – 60 rate lunare din website-ul Partenerului, in valoare de minim 7,000 Lei (pret de raft).

 

1.2. Durata promotie

Promotia se desfasoara incepand cu data de 01/04/2024 pana la data de 01/07/2024.

Promotia poate fi prelungita de catre Organizator si Partener, prin act aditional.

 • Participantii in cadrul promotiei;

Pot participa la promotie clientii noi si existenti ai Creditorului care achizitioneaza, in perioada 01/04/2024-01/07/2024, bunuri cu plata in 24 – 60 rate lunare valabila din toate locatiile online ale partenerului, in valoare de minim 7,000 Lei (pret de raft).

 

1.4. Mecanismul promotiei

 • In perioada 01/12/2023-31/03/2024, Clientii Creditorului (clienti noi si existenti, solicitanti ai cardului Direct Mastercard) ce achizitioneaza bunuri cu plata in 24 – 60 rate lunare, valabila in toate locatiile online ale partenerului, in valoare de minim 7,000 Lei (pret de raft), vor beneficia, pentru aceasta achizitie, de conditii de finantare preferentiale, respectiv dobanda anuala redusa de 9%, suportand costurile aferente emiterii cardului Direct MasterCard (clienti noi) – Comision emitere card initial 30 Lei (clienti noi) si comisionul lunar de administrare credit de 6,5 Lei, urmand ca pentru tranzactiile ce nu fac obiectul prezentei promotii sa fie aplicabile dobanda, taxele si comisioanele specificate in contractul de credit.

 

Exemplu reprezentativ:

Pentru o tranzactie de 7,000 Lei, rambursabila in 24 rate lunare vor fi aplicabile urmatoarele costuri: dobanda 29.9%, comision lunar de administrare credit 6.5 Lei si comision de emitere card de 30 Lei; DAE 37.24%, calculata pe o perioada de 24 luni la valoarea de 7,000 Lei. Rata lunara pentru aceasta tranzactie va fi de 397.53 Lei, suma totala de restituit fiind de 9,570.71 Lei. Pentru alte tranzactii efectuate cu cardul Direct MasterCard vor fi aplicabile costurile de finantare specificate in contractul de credit aferent cardului.

 • La aceasta Campanie participa toate produsele din toate locatiile online ale partenerului, inclusiv cele care fac obiectul altor promotii aflate in desfasurare, aceasta campanie cumulandu-se cu promotiile respective.

 

2. REGULAMENTUL

Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, in toate locatiile online ale partenerului, unde se desfasoara promotia. Prin participarea la prezenta campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

 

3. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentele campanii precum si la expirarea perioadelor pentru care au fost organizate.

 

4. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • In situatia in care BT Direct IFN SA va intra in posesia unor date cu caracter personal se obliga sa respecte confidentialitatea acestora, iar prin terminologia stabilita de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (Regulamentul general privind protectia datelor), va actiona respectand dispozitiile Regulamentului 679/2016 si dupa caz, a legislatiei nationale in vigoare.
 • Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal si sa aplice masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date impotriva pierderii, distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei forme de prelucrare ilegala.
TOP