Categorii produse

Portofoliul de produse 1st Criber se află în continuă dezvoltare, fiind rezultatul unor importante procese de cercetare și proiectare. Beneficiind de experiența acumulată încă din 1998, perfecționăm tehnicile de producție, testăm materialele și dezvoltăm produse inovatoare pentru ca sistemele de epurare, stocare, agro, ambarcațiunile și creațiile tehnice 1st Criber să fie rezistente, de calitate superioară și într-o gamă complexă în ceea ce privește capacitățile de stocare și dimensiunile. Asigurându-te de flexibilitatea echipei noastre de proiectare, te invităm să apelezi cu încredere la serviciile noastre de consultanță pentru a beneficia de soluția optimă necesară aplicațiilor tale.

Catalog de produse

Descarcă acum catalogul nostru și poți afla mai multe atât despre produsele și serviciile noastre, cât și despre noi și partenerii cu care colaborăm.

Servicii Oferite

Grupul nostru de clienți sunt atât specialiștii în domeniul de proiectare, constructori, arhitecți cât și beneficiarii finali.

Ofertare rapidă și eficientă
Consultanță gratuită
service garanție și postgaranție
produse ecologice
Produse fabricate în românia
respectăm standarde europene

Căutare avansată

Descarcă Catalogul CRIBER sau selectează criterii pentru a obține informații detaliate despre produse.

Descarcă catalog

Ce spun clienții noștri

"Comunicare bună, companie cu adevărat profesionistă. Au terminat produsul chiar mai devreme decât timpul prevăzut inițial. O mulțumire specială pentru Andra Tanasa, suport perfect și orientat în totalitate către client. Recomandați tuturor"

Dumitru R

12-10-2020

"Recomand!!! Seriozitate maxima si produse de calitate. Am comandat in repetate randuri si am fost foarte multumiti."

Liviu Muntean

21-03-2021

"Echipa de vanzari bine pregatita dpdv tehnic si produse de calitate!"

Daniel Opris

20-07-2021

"Profesionalism,atitudine pozitiva,orientare catre client! Recomand cu incredere!"

Georgian Chere

3-07-2021