Termeni si Conditii

Informatii generale

Magazinul online www.cribernet.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online www.cribernet.ro, proprietatea companiei CRIBER NET S.R.L. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dumneavoastra si CRIBER NET SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul – persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre CRIBER NET SRL, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre CRIBER NET SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dumneavoastra a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de e-mail comercial@cribernet.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre CRIBER NET SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dumneavoastra a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Legislatie Prestari Servicii”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

Definitii ale prezentului document:

CRIBER NET SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul CRIBER NET SRL;

VANZATOR: CRIBER NET SRL cu sediul in municipiul Piatra-Neamt, str. Maratei, nr. 22, judetul Neamt, cod postal 610144, tara Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J27/334/1998 si avand C.I.F.: RO 13503918, nr. telefon: 0233/280.300, denumita in continuare CRIBER NET SRL.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.cribernet.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand CRIBER NET SRL care se afla la adresa www.cribernet.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre CRIBER NET SRL. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online CRIBER NET SRL.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent, vanzatorul le poate precomanda, timpul de livrare pentru astfel de comenzi fiind de 20 – 30 zile lucratoare;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.cribernet.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti CRIBER NET SRL.

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online CRIBER NET SRL pentru prima data si care necesita o validare telefonica a comenzii efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre CRIBER NET SRL.

 

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri, in intervalul 8-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

 

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online CRIBER NET SRL are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de CRIBER NET SRL ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

CRIBER NET SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, CRIBER NET SRL, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor sunt actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

 

Promotiile sunt valabile:

– pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;

– in limitele stocurilor disponibile.

CRIBER NET SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online CRIBER NET SRL se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile CRIBER NET SRL, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail marketing@cribernet.ro si/sau telefonic la 0233 280 300. CRIBER NET SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

– daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de CRIBER NET SRL – datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

– cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

– plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;

– livrarea prin mijloacele de transport CRIBER NET SRL nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

– daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia.

CRIBER NET SRL este de acord ca, pentru comenzile online cu Ridicare de la sediu, ridicarea produselor deja plătite sa se realizeze în cel mult 14 zile calendaristice de la data informării în scris (e-mail/SMS) despre faptul că produsele comandate au fost facturate și pot fi ridicate. În cazul în care produsele nu vor fi ridicate în termen de cel mult 14 zile calendaristice, precum și din cauza faptului că CRIBER NET SRL nu poate asigura depozitarea acestuia peste termenul anterior menționat, se va considera comanda ca fiind anulată și se va returna Clientului suma achitată în avans, în contul din care a fost efectuată plata.

In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

 

Plată comenzi online

Pentru comenzile online, 1st Criber îți pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

  1. Plată prin OP (transfer bancar)
  2. Plată online cu cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
  3. Plată 100% online prin Credit SMART by BT Direct logo-smart-by-bt-direct
  4. Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin Logo-tbi-bank_principal

Alături de  Logo-tbi-bank_principal am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:

  • selectezi ca Metoda de plata, varianta “ Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin Logo-tbi-bank_principal ” si finalizezi comanda
  • vei fi redirectionat in pagina TBI – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
  • vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite
  • te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original
  • semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni
  • dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Pentru mai multe detalii, poti accesa linkul urmator: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa/

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.cribernet.ro incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea CRIBER NET SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre CRIBER NET SRL si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. CRIBER NET SRL va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care CRIBER NET SRL confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

 

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dumneavoastra raspundere. CRIBER NET SRL nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, CRIBER NET SRL nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania CRIBER NET SRL nu va fi responsabila pentru nicio dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si le va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

CRIBER NET SRL nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

CRIBER NET SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea checkbox-ului „Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

 

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. CRIBER NET SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

– sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

– sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii integrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre CRIBER NET SRL.

 

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Aceasta sectiune are rolul de face transparente regulile de postare a recenziilor pe site-ul www.cribernet.ro si pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor in urma cumpararii sau utilizarii produselor.

Prin exprimarea unei recenzii legate de experienta dumneavoastra cu produsele ne dati dreptul de a gazdui, reproduce, si posta opiniile verificate, fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre utilizator/client sau catre o terta parte.

Recomandari si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul www.cribernet.ro:

– puteti include in comentariu sugestii privind produsele vandute de site, ca urmare a achizitionarii sau utilizarii bunului de catre dumneavoastra, fapt care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;

– in exprimarea opiniilor, va rugam sa faceti referire la caracteristicile si la modul de folosire a produsului si nu la alte aspecte cum ar fi: livrare, oferte, preturi, etc.

– informatiile trimise sa fie realiste, neinselatoare, fie pozitive, fie negative, iar exprimarea opiniei sa fie strict legata de caracteristicile si natura pentru care a fost creat produsul;

– nu includeti in corpul comentariului datele dumneavoastra personale, sau informatii confidentiale despre alte persoane;

– recenziile se publica pe site in maximum 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca se constata ca indeplinesc criteriile de legalitate, in urma verificarii acestora. Recenziile sunt verificate pentru a se constata ca provin de la consumatori care au achizitionat sau utilizat produsele respective.

– pe site vor fi publicate doar recenziile exprimate de consumatorii care au utilizat sau achizitionat efectiv produsele, si au un cont pe site-ul www.cribernet.ro;

– numele si prenumele setate in cont se preiau automat in recenzia pe care o postati pe site si vor fi facute publice;

– ne rezervam dreptul de a nu publica recenzii continand un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;

– ne rezervam dreptul de a nu publica pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact;

– ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de e-mail, nr de telefon, adresa fizica, alte date de contact);

– ne rezervam dreptul de a nu publica recenzii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare sau false;

– nu vom publica recenzii sau recomandari false ca venind din partea unor consumatori si nu vom prezenta recenziile sau recomandarile unor consumatori pe platformele de comunicare sociala pentru a promova anumite produse.

Cand considerati ca o recenzie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe marketing@cribernet.ro;

 

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.cribernet.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 

 

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul/produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.cribernet.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, CRIBER NET SRL nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

CRIBER NET SRL va transmite clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic, disponibila online in „Contul clientului” cat si in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

In cazul in care factura nu este disponibila in contul clientului, in maximum 48 de ore de la primirea bunurilor, acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de e-mail contabilitate@cribernet.ro.

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de transport agreate sau a mijloacelor de transport CRIBER NET SRL catre Cumparator sau in sistem de Ridicarea de la sediu, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar).

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

 

Forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

TOP