Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Alege diversitatea și profesionalismul serviciilor 1st Criber

Compania 1st Criber proiectează și execută echipamente din poliesteri armați cu fibră de sticlă, configurate în conformitate cu proiectul solicitantului.

Cu o vastă experiență acumulată încă din anul 1998, echipa de specialiști 1st Criber a reușit mereu să găsească cea mai eficientă și potrivită soluție împreună cu fiecare client. În funcție de nevoi, aplicație, spațiu, consumatori, tipul produsului și echipament, proiectăm și fabricăm produsul optim pentru fiecare proiect.

sediu-1st-criber-savinesti

Pentru că ne respectăm clienții și ne dorim să aducem un aport cât mai mare în colaborările noastre, oferim diverse servicii care să vină în întâmpinarea acestora: consultanță gratuită de specialitate, proiectare personalizată, punere în funcțiune, service post-vânzare și mentenanță, transport. Grupul de clienți și colaboratori 1st Criber este predominat de specialiști din domeniul de proiectare, constructori, arhitecți și beneficiari finali.

Consultanță gratuită. Pentru toți clienții noștri oferim consultanță gratuită de specialitate. Specialiștii 1st Criber sunt pregătiți să te ghideze în alegerea produsului optim configurat în conformitate cu proiectul tău.

Proiectare personalizată. Toate produsele din portofoliul 1st Criber beneficiază de proiectare personalizată. Pentru situațiile în care echipamentul dorit nu se potrivește în totalitate cu aplicația din proiectul tău, echipa de ingineri va configura produsul optim pentru tine.

serviciu-punere-in-functiune-1st-criber

Punere în funcțiune. Echipa de service 1st Criber asigură punerea în funcțiune a produselor cu un grad înalt de tehnologizare și automatizare, ce necesită asistență de specialitate și nu pot fi montate de către beneficiar în urma studierii cărții tehnice pusă la dispoziție.

serviciu-service-post-vanzare-mentenanta

Service post-vânzare și mentenanță. Întreaga gamă de produse 1st Criber beneficiază de service post-vânzare și mentenanță, fie prin serviciul de consultanță online sau telefonică, fie prin intervenția echipei de service 1st Criber.

serviciu-transport-1st-criber

Transport. Compania 1st Criber asigură servicii de transport în regim propriu sau prin intermediul terților, contracost la momentul finalizării comenzii.

Pentru mai multe detalii despre serviciile 1st Criber te așteptăm pe site-ul nostru sau poți contacta unul dintre consultanții noștri.

1st Criber – servicii complete personalizate pentru fiecare client!


TOP