Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Avem apă de valoare

România deține 60% din rezervele de apă minerală ale Europei. Cu aceste rezerve, România ar putea asigura timp de 20 de ani necesarul de apă de pe tot teritoriul Europei, dar numai 20% dintre aceste bogății sunt valorificate în acest moment.

România are o apă minerală de cea mai bună calitate, cu foarte multe componente minerale, pe diverse zone, începând din nordul țării până în Banat. Chiar deținem un portofoliu foarte larg de ape puternic mineralizate, de care organismul uman are nevoie de-a lungul timpului. Din apă, organismul își absoarbe cel mai repede mineralele, începând cu magneziul, fierul, zincul, tot ce are nevoie. Din punctul meu de vedere, apele minerale sunt cea mai mare bogăție pe care o are România. Cei din Uniunea Europeană știu foarte bine despre bogăția apelor minerale de la noi. Mai mult, sunt prinți din țările arabe care își cumpără din România containere întregi cu apă. Din păcate însă, exportul de apă minerală este sub 10%, pentru că nu există promovare. De asemenea, România ar putea asigura necesarul de apă pentru jumătate din Europa în condiţii de criză caniculară majoră”, spune Radu Dumitru, director general al Societății Naționale a Apelor Minerale.

Sursa: www.paginaeuropeana.ro

Pentru a avea certitudinea dezvoltării sectorului apelor minerale, cei care gestionează această resursă trebuie să ia în calcul capacităţile de stocare şi transport. Dacă acest aspect este dezvoltat, afacerea cu ape minerale reprezintă o importantă oportunitate economică pentru România. Din această perspectivă, compania 1st Criber România poate susţine proiectele de stocare şi transport prin fabricarea dispozitivelor specifice. Fie că este vorba despre rezervoare pentru stocare lichide alimentare sau de rezervoare eliptice ideale pentru transport, flexibilitatea specialiştilor 1st Criber este unul din punctele forte ale companiei noastre. În plus, toate produsele noastre beneficiază de recunoaşterea calităţii prin certificare TUV şi testări ICECON. Deasemenea, implementând bobinajul elicoidal din două direcţii cu unghi controlat strict, putem oferi cele mai bune rezervoare din România. Un exemplu este fabricarea primului şi celui de-al doilea rezervor de 700  m3 din România. Soluţia este la noi. Contactează-ne sau informează-te aici.

1st Criber România – Rezervoare la preţ de producător


TOP