Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Clienți = Prieteni

După mai bine de 17 ani de activitate, ne bucurăm pentru fiecare apreciere venită din partea clienţilor noştri. De fapt, aceştia sunt în parteneriat cu noi. Acesta abordare a determinat dezvoltarea unor relaţii deosebite. Suntem prieteni cu toţi cei care au devenit clienţi. Şi pentru fiecare dintre ei, încercăm să oferim mai mult şi mai bun.

Fie că vorbim despre produsele mari sau despre cele de mici dimensiuni, încercăm să oferim în plus, o resursă foarte importantă: TIMP. Având această motivaţie, toţi consultanţii noştri oferă promptitudine deosebită în relaţiile cu prietenii/clienţii noştri. Astfel, suntem determinaţi să avem dorinţa de a susţine şi de a ne implică activ în proiectele acestora.

parteneri-1st-criber

Încă un prieten ne-a acordat încrederea sa. Şi uite-aşa avem alt client mulţumit care îşi va primi astăzi produsele marca 1st Criber România. Felicitări domnule/doamnă client(ă)! Pentru că ne-aţi ales pe noi, înseamnă că aţi ales în cunoştinţă de cauză. Vă mulţumim!

1st Criber România – Prima Opţiune


TOP