Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Combatem (NE)epurarea cu SUPER PREŢURI

Peste 9,39 milioane de locuitori erau conectaţi, la finele anului 2014, la sistemele de canalizare, relevă datele Institutului Naţional de Statistică (INS), publicate vineri 17 iulie 2015. Conform INS, la 31 decembrie 2014, lungimea totală a reţelei de canalizare din România se situa la 28.659,5 km, din care 20.977,2 km în municipii şi oraşe. Comparativ cu anul precedent, în 2014, lungimea reţelei de canalizare s-a extins cu 2.099,9 km, respectiv cu 826,9 km în mediul urban şi cu 1.273 km în mediul rural.

Pe de altă parte, 9.391.503 locuitori aveau locuinţele conectate la sistemele de canalizare, aceştia reprezentând 47,1% din populaţia României.

În privinţa epurării apelor uzate, populaţia cu locuinţele conectate la sistemele de canalizare prevăzute cu staţii de epurare a fost, în 2014, de 8.998.262 persoane (45,1% din populaţia ţării).

Sursă: www.diacaf.com

statii-epurare-super-preturi

*Staţie de epurare pentru localităţi, model Metropolis – 1st Criber.

România are nevoie de epurare. Compania 1st Criber susţine soluţiile optime pentru epurarea eficientă. Având în vedere datele Institutului Naţional de Statistică, putem oferi soluţii specifice. În acest sens, epurarea realizată cu dispozitivele 1st Criber respectă legislaţia si toate normele europene din acest domeniu. În plus, fie că ne referim la staţiile de epurare AERIUM, FULL CONTROL sau METROPOLIS, putem oferi susţinerea tehnică şi logistică necesare unei funcţionări optime. Un aspect foarte important al colaborării cu 1st Criber este materializat în faptul că suntem producători. Din această perspectivă, avantajele sunt multiple: soluţii pentru epurare personalizate 100% conform proiectelor, intervenţii rapide, livrare în timp scurt, comunicare eficientă şi garanţie de calitate onorată în timp util. Pentru a susţine un comportament responsabil în ceea ce priveşte evacuarea apelor uzate, preţurile staţiilor de epurare fabricate de 1st Criber România sunt foarte competitive în această perioadă.

În plus, datorită experienţei acumulată încă din 1998, compania 1st Criber poate  susţine proiectele mari, dar şi pe cele speciale. Calitatea serviciilor şi produselor noastre beneficiază de recunoaşterea TÜV Nord. Mai multe amănunte despre soluţiile de epurare marca 1st Criber, descoperiţi aici.

1st Criber România – Susţinem excelenţa în epurare.


TOP