Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Compact, economic și necesar

Știai că la 1st Criber găsești un mecanism care poate să oprească uleiurile și grăsimile pentru a nu ajunge la canalizare și în apa freatică din sol? Este vorba despre separatorul de grăsimi sub chiuvetă.

separator de grasimi sub chiuveta

Deși pare ceva de neglijat, separatorul de grăsimi cu montajul sub chiuvetă este obligatoriu pentru orice restaurant, pensiune, fast-food, bar etc. Acest sistem de preepurare este impus prin lege ca o formă de protejare a sistemelor de canalizare. Fără acest produs, grăsimile sunt evacuate direct în sistemul de canalizare, afectând pereții conductelor și producând astfel coroziuni, blocaje și mirosuri neplăcute.

Află mai multe detalii despre beneficiile montării unui separator de grăsimi sub chiuvetă de la unul dintre consultanții noștri.

Iată ce spun clienții noștri după montarea separatorului de grăsimi sub chiuvetă:

separator de grasimi

„Pentru noi “servicii de calitate” nu înseamnă doar o frază în vânt! Pentru că oferim clienților noștri servicii de calitate, cerem la rândul nostru furnizorilor să ne ofere produse și servicii de calitate, fiind foarte atenți la ceea ce primim. Sunt foarte mulțumit de performanța și calitatea produselor 1st Criber. În 2015 am achiziționat și testat un separator de grăsimi sub chiuvetă, iar la începutul anului 2016 am revenit și am mai cumpărat patru bucăți. Câștigând încredere în produse, am completat gama și cu un rezervor subteran de 5 mc.” (Gheorghe Filipciuc, Complex Zamca, Suceava)


TOP