Configurează stația de epurare în funcție de aplicație

Stațiile de epurare 1st Criber beneficiază de recunoașterea calității certificată conform Standardului European SR EN 12566. Ministațiile de epurare au o rată de eficiență în curățarea apelor menajere de până la 99%, ceea ce permite deversarea apei direct în emisar natural.

statie-epurare-zona-rezidentiala

Sistemul FULL CONTROL S.B.R. implică 5 etape secvențiale ale procesului de epurare (alimentare, aerare, decantare, evacuare și recirculare nămol) ce se repetă ciclic și sunt precedate de epurarea mecanică (decantarea).

Pentru a avea certitudinea unui produs perfect optimizat și pentru a respecta normele legale, soluțiile trebuie adaptate corect și eficient. Aplicații precum: fabrici, pensiuni, restaurante, unități de învățământ, unități medicale, centre de sport, spa și wellness necesită ajustarea depășirilor datorate fluctuațiilor de debit și a încărcării organice prin reglarea parametrilor. Pentru a obține rezultatul dorit oferim soluții adiacente care reglează aceste variații: sistem de dozare pentru precipitant de fosfor, sistem de dozare pentru carbon extern – metanol, sistem de dozare pentru dezinfectant, sistem de pre-epurare în bazinul de omogenizare și sistem de denitrificare. Toți parametrii din stația de epurare pot fi controlați și ajustați prin sistemul de automatizare.

montare-statie-epurare-sbr

Avantajele stației de epurare FULL CONTROL S.B.R. 1st Criber:

  • toate procesele bio-chimice-fizice se produc în interiorul recipientului, respectând legislația specifică mediului;
  • consum redus de energie electrică datorită funcționării secvențiale;
  • zgomot redus dacă este pusă în funcțiune corect;
  • niciun element electric nu intră în contact cu apa;
  • bazin mare pentru recepția de apă;
  • certificată conform SR EN 12566.

Pentru a răspunde dorinței clientului și a respecta reglementările aflate în vigoare, soluțiile oferite de compania 1st Criber sunt adaptate corect și eficient pentru a obține rezultatul dorit.

1st Criber – soluții de epurare legale pentru orice tip de aplicație!

Articol publicat la data de: 20.08.2020