Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Construim a 3-a hală de producție în Săvinești, Neamț

În pofida vremurilor tulburi pe care le traversăm și a contextului regional și mondial incert, Criber NET continuă să investească în îmbunătățirea continuă a calității produselor sale și în creșterea capacității de producție.

Suntem mândri să anunțăm extinderea fabricii noastre cu încă 1500 mp de hală, o nouă capacitate destinată producției de produse din poliesteri armați cu fibră de sticlă.

hala-productie-3-criber-net-savinesti-neamt

Cu această nouă construcție, capacitatea noastră de producție se va dubla, ajungând la peste 220 000 kg/lună, respectiv peste 2 500 000 kg de produse P.A.F.S./an și mai mult, vor fi create 30 – 50 locuri noi de muncă.

Noua hală va fi dotată cu echipamente și utilaje de ultimă generație, inovative din punct de vedere  tehnologic, cu un consum mic de utilități și cu productivitate sporită.

Ținta noastră strategică cu această nouă investiție este de a ne consolida poziția de lideri pe piața de profil din România și creșterea producției destinate exportului. Această țintă va fi cu siguranță atinsă și prin grija și atenția pe care acționariatul Criber NET, o are pentru ECHIPA constituită și formată de-a lungul celor aproape 25 de ani de existență.

extindere-hala-produse-fibra-sticla-criber-net

Vă mulțumim și dumneavoastră, clienților noștri, pentru sprijinul și încrederea pe care o acordați produselor 1st Criber, fiindcă esența eforturilor noastre zilnice este aceea de a satisface cerințele dumneavoastră și vă asigurăm că suntem în permanență deschiși pentru a dezvolta și menține o colaborare lungă și de succes.

1st Criber – Inovație și continuitate.


TOP