Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Cum să scoți un capac de Ø600 printr-o gură de Ø500?

Am primit de curând încă o provocare de la clienții noștri pe care i-am obișnuit de-a lungul anilor cu soluții adaptate proiectelor lor.
[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Iată datele problemei (primite de la un client care a amplasat un rezervor subteran sub carosabil și are nevoie de o soluție de acces pentru mentenanță și întreținere):

  • gura de canal este de fontă și are diametrul de doar Ø500
  • gura de vizitare a produsului are diametrul de Ø600 (ca să poată fi ușor accesibilă în condiții normale de întreținere și mentenanță)
  • distanța între cele două capace este foarte mică

Vă imaginați?

capac-silicon-1st-criber

Provocarea: Cum să scoți un capac de rezervor de Ø600, printr-o gură de canal care are diametrul de doar Ø500?

Soluția ingenioasă 1st Criber:

Designerii noștri au inovat sistemul, făcând capacul din silicon. În condiții standard, capacul este fabricat din același material ca și produsul: din poliesteri armați cu fibră de sticlă; însă, situațiile non-standard cer soluții ingenioase. Capacul din silicon este usor de manevrat, putând fi strâns, rulat și scos printr-un diametru mai mic decât diametrul propriu. Materialul este sigur, nu permite apei să se infiltreze sau să treacă în camerele produsului.

capac-silicon-gura-vizitare

Vă invităm să ne provocați mereu creativitatea tehnică și ingeniozitatea în producție și să aveți încredere în capacitatea echipei noastre de a răspunde cerințelor dumneavoastră specifice.

1st Criber – Inovație și continuitate![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


TOP