Cum să scoți un capac de Ø600 printr-o gură de Ø500?

  Am primit de curând încă o provocare de la clienții noștri pe care i-am obișnuit de-a lungul anilor cu soluții adaptate proiectelor lor.

  Iată datele problemei (primite de la un client care a amplasat un rezervor subteran sub carosabil și are nevoie de o soluție de acces pentru mentenanță și întreținere):

  • gura de canal este de fontă și are diametrul de doar Ø500
  • gura de vizitare a produsului are diametrul de Ø600 (ca să poată fi ușor accesibilă în condiții normale de întreținere și mentenanță)
  • distanța între cele două capace este foarte mică

  Vă imaginați?

  capac-silicon-1st-criber

  Provocarea: Cum să scoți un capac de rezervor de Ø600, printr-o gură de canal care are diametrul de doar Ø500?

  Soluția ingenioasă 1st Criber:

  Designerii noștri au inovat sistemul, făcând capacul din silicon. În condiții standard, capacul este fabricat din același material ca și produsul: din poliesteri armați cu fibră de sticlă; însă, situațiile non-standard cer soluții ingenioase. Capacul din silicon este usor de manevrat, putând fi strâns, rulat și scos printr-un diametru mai mic decât diametrul propriu. Materialul este sigur, nu permite apei să se infiltreze sau să treacă în camerele produsului.

  capac-silicon-gura-vizitare

  Vă invităm să ne provocați mereu creativitatea tehnică și ingeniozitatea în producție și să aveți încredere în capacitatea echipei noastre de a răspunde cerințelor dumneavoastră specifice.

  1st Criber – Inovație și continuitate!

  Lasă un comentariu:

  Distribuie acest articol.

  Distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi.