Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Delphin 5.0 – ambarcaţiunea perfectă

Mai sunt doar 5 zile din expoziţia de ambarcaţiuni Criber Nautics 2015. Acest eveniment reprezintă un moment important pentru compania noastră, datorită faptului că au fost lansate noi modele cu această ocazie. Unul dintre acestea este şi Delphin 5.0.

Pe lângă faptul că beneficiază de un aspect deosebit, apreciat de toţi cei care au trecut pragul expoziţiei noastre, un alt fapt care a stârnit interesul este clasa din care face parte: C – Dunăre, deltă, ape interioare şi maritime în apropierea coastei. În plus, preţul oferă frâu liber imaginaţiei nautice: 3060 euro + tva, fără motor.

delphin5

Este extraordinar faptul că această ambarcaţiune poate fi scoasă pe mare. Sunt din Constanţa şi întotdeauna am crezut că o ambarcaţiune de calibrul acesteia costă fără motor, cel puţin  10 000 de euro. Când am descoperit-o aici la expoziţie mi-am dat seama că m-am înşelat amarnic. Sunt pasionat de plimbările pe mare şi Delphin 5.0 este ideală pentru pasiunea mea. Preţul este imbatabil. Felicitări Criber Nautics pentru toate bărcile frumoase şi de calitate excepţională pe care le fabricaţi în România. Voi da exemplul dumneavoastră tuturor celor care mai au curajul să spună că nu se poate face industrie de calitate în ţara noastră. Sunteţi un adevărat exemplu. Bravo!” – ne-a transmis domnul Robert Pătrașcu din Constanţa, vizitator al expoziţiei noastre.

Mulţumim pentru cuvintele frumoase şi pentru încrederea pe care el, alături de mulţi alţi vizitatori, ne-a arătat-o. Întalnirea noastră cu domnul Pătrașcu s-a încheiat cu înscrierea la tombola Criber Nautics şi cu promisiunea unei întâlniri sigure pentru un Delphin 5.0 personalizat conform dorinţelor sale estetice. Criber Nautics 2015 este expoziţia bărcilor produse cu mândrie în România. Te aşteptăm până în 30 august la port Bicaz – Lacul Izvorul Muntelui, judeţul Neamţ – România.

Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune


TOP