Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Descoperă gama de ambarcațiuni Criber Nautics

Atunci când îți propui să achiziționezi o ambarcațiune ți-ai dori ca vânzătorul să împărtășească aceeași pasiune ca și tine și să-ți înțeleagă nevoile cu adevărat. Criber Nautics este locul în care acest lucru este posibil. Brandul s-a dezvoltat din pasiunea specialiștilor 1st Criber pentru acest domeniu de activitate și din dorința de a aduce în plus „acel ceva” de care tu aveai nevoie.

Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și finisajelor, Criber Nautics aduce pe piața din România o gamă variată de ambarcațiuni, de la șalupe de lux până la hidrobiciclete. Fabricate din poliesteri armați cu fibră de sticlă, pentru categoria „C” și „D” de proiectare, modelele sunt destinate agrementului și turismului nautic, pescuitului profesionist sau sportiv și vânătorii.

Ambarcațiunea TRANSPORTER este destinată croazierelor și serviciilor de transport persoane. Siguranța, confortul și viteza sunt cele trei atuuri care definesc șalupa de lux. Poate fi folosită cu succes ca barcă pentru croaziere sau în scop recreativ, pentru plăcerea personală sau pentru a fi exploatată în diverse moduri – transport persoane, water taxi etc.

transporter-criber-nautics

Gama de ambarcațiuni BOWRIDER, DELPHIN 5.5 și DELPHIN 5.0 este destinată agrementului și turismului nautic, pescuitului și vânătorii pentru categoria „C” de proiectare: Dunăre, deltă, ape interioare și maritime în apropierea coastei. Oferind suficient spațiu pentru un număr de 5-7 persoane, cele trei modele sunt ideale pentru momentele de calitate petrecute cu prietenii sau familia.

ambarcatiune-delphin-bowrider-criber-nautics

ambarcatiune-delphin-5-5-criber-nautics

ambarcatiune-delphin-5-0-criber-nautics

LOTCA, JOY și TINY sunt cele trei bărci Criber Nautics care se pretează cel mai bine pentru pescuit pe Dunăre, Delta Dunării, ape interioare (iazuri) și lacuri de agrement. Acestea sunt recomandate atât pentru pescuitul profesionist, cât și pentru cel sportiv, iar dimensiunile diferite, versatilitatea și calitatea acestora le transformă într-un camarad de nădejde.

barca-lotca-criber-nautics

barca-joy-criber-nautics

barca-tiny-criber-nautics

Canoea Criber Nautics este dimensionată pentru a acomoda două persoane și este destinată pentru categoria de proiectare „D”. Acest tip de ambarcațiune oferă confort și siguranță, fiind concepută pentru deplasări lungi.

canoe-criber-nautics

Hidrobicicleta EXPLORER are o capacitate de patru persoane, fiind pretabilă pentru momentele de relaxare pe mare sau pe lac.

hidrobicicleta-criber-nautics

Criber Nautics își propune să ofere tuturor iubitorilor de bărci posibilitatea de a alege o ambarcațiune optimă ce respectă toate cerințele esențiale privind siguranța în construcție, exploatare, protecția sănătății și mediului în conformitate cu legislația în vigoare, oferind în același timp un design deosebit la un preț accesibil.

DA! La Piatra Neamț se fac bărci!


TOP