Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Deții o spălătorie auto?

Atunci este foarte important să știi că ai nevoie de un separator de hidrocarburi.

De ce? Pentru că legislația europeană specifică acest lucru. Mai exact, orice spălătorie auto, parcare, autostradă, zonă cu transport auto sau platformă industrială trebuie să fie dotată cu un separator de hidrocarburi, acesta având un rol decisiv asupra calității apei la reversarea în natură.

infografic-spalatorie-auto-1st-criber

Ce este mai exact un astfel de separator? Este un sistem ce permite separarea și stocarea lichidelor ușoare, precum motorina, benzina, uleiurile și alte produse petroliere din apele uzate.

separator-hidrocarburi-pafs

 

De ce să cumperi de la 1st Criber? În primul rând, pentru că vei fi legal. Randamentul produsului 1st Criber este de 98,9% în separarea hidrocarburilor și uleiurilor. În al doilea rând, pentru că vei economisi bani și timp. Costurile minime de întreținere, mentenanță, golire și instalarea imediată sunt doar o parte dintre factorii care te ajută să economisești. Nu în ultimul rând, vei beneficia de consultanță tehnică, adaptarea proiectului conform cerințelor tale și promoții.

1st Criber – câștigă din investițiile pe care le faci!


TOP