Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Mândru să fiu român!

1-decembrie-1st-criber

A fi român înseamnă să crezi în valorile pentru care neamul nostru s-a luptat. Să ai credinţa că toate însuşirile bune ale poporului românesc nu au avut încă timp să strălucească şi în numele lor să ceri libertatea de a le purta pentru binele întregii lumi.

1 Decembrie reprezintă momentul în care poporul român a devenit o mare familie reunită după secole de pribegie. Este ziua pentru care străbunii noştri au combătut. Mai mult decât orice, 1 Decembrie devine ziua în care noi trebuie să continuăm bătălia pentru visul împlinit al neamului nostru.

De 18 ani, compania noastră continuă lupta pentru promovarea valorilor strămoşeşti. Pe o piaţă în care capitalul românesc începe să dispară, compania noastră rămâne tradiţională. Cu un capital propriu, familia Criber continuă să se dezvolte de la an la an, păstrând tradiţia unui popor dedicat, fiind caracterizată de profesionalism, angajament şi muncă în echipă.

Am primit valori, transmitem valori!


TOP