Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Protejarea mediului te privește, respecți legislația europeană?

separatoare-hidrocarburi-platforma
Conform legislației europene, orice platforma industrială, fabrică, parcare auto, autostradă, zonă cu transport auto etc trebuie să fie dotată cu un separator de hidrocarburi.

Acestea au rolul decisiv asupra a ceea ce înseamnă calitatea apei ce se reîntoarce în natură, și pe care o putem folosi pentru întrebuințările zilnice.

Ce face un separator de hidrocarburi?

Preia spre epurare apele tehnologice (cele folosite în platforma industrială/fabrică) și apele pluviale (suprafața betonată din jurul platformei/fabricii și suprafața acoperișului clădirii respective).

Ce trebuie să știi ca să dimensionezi un separator de hidrocarburi?

Ca să poți dimensiona corect trebuie să ții cont de câteva aspecte: numărul de clădiri din parcul industrial, suprafața curții interioare și din ce este ea alcătuită (beton și/sau gazon). De asemenea trebuie să ții cont de cât de mult/des plouă în zonă.

1st Criber produce sisteme care permit separarea și stocarea de lichide ușoare (motorină, benzină, uleiuri și alte produse petroliere) din apele uzate si îndeplinesc standardele europene obținând reținerea lichidelor ușoare de până la 5 mg/l pentru că toate sunt echipate cu filtru coalescent.

separatoare-hidrocarburi

Separatoarele de hidrocarburi  trebuie integrate în sistemele de evacuare în care există sau pot să apară eliminări accidentale de lichide ușoare.

Acum pentru că știi că ai nevoie și știi și ce face un separator de hidrocarburi, nu rămâne decât să ne contactezi dacă vrei să te ajutăm să-l calculezi/dimensionezi corect.

Primești GRATUIT proiectul produsului tău, personalizat conform cerințelor tale.

Află oferta detaliată consultând specialiștii noștri la comercial@cribernet.ro sau la 0758 837 973.


TOP