Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Redescoperă liniștea naturii cu ciubărul Formtehnik

Relaxarea într-un ambient cât mai natural și liniștit, începe să fie un fenomen tot mai popular și în România. Nevoia deconectării de la tumultul vieții cotidiene și necesitatea de a găsi liniștea în noi activități pentru odihna fizică și psihică, a determinat producătorii și antreprenorii să găsească și să susțină noi concepte de activități pentru repaus.

Din dorința de a veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri, am dezvoltat o nouă gamă de produse, ciuberele Formtehnik, ideale pentru utilizarea în aer liber pe tot parcusul anului. Acestea reprezintă opțiunea perfectă pentru iubitorii care sunt în căutarea unui produs de înaltă calitate, rezistent și durabil. Ele îmbină într-un mod plăcut frumusețea simplă și designul tradițional al ciubărului din lemn, cu tendințele actuale moderne, materializate prin materiale compozite fiabile si rezistente de înaltă calitate.

Colecția de ciubere Formtehnik prezintă trei modele, fabricate din poliesteri armați cu fibră de sticlă (P.A.F.S.) sau din polipropilenă (PP).

Ciubărul din polipropilenă OASIS este asemeni unui tradițional ciubăr din lemn, cu bazinul din polipropilenă albastră, îmbrăcat la exterior în lambriu lăcuit și tratat cu ulei de in.

În funcție de capacitatea modelului ales, poate acomoda 4-6 persoane, 6-8 persoane, 7-8 persoane sau 9-10 persoane.

ciubar-polipropilena-formtehnik

Ciubărul BLISS este un ciubăr din fibră de sticlă rotund, excelent pentru cei care caută un produs de calitate, rezistent și durabil. Realizat din fibră de sticlă la interior și lemn la exterior, ciubărul BLISS are o capacitate de 4 persoane.

ciubar-fibra-sticla-cu-soba-bliss

Ciubărul ARMONY, cu forma octogonală, asigură un spațiu optim de relaxare pentru 8 persoane.

ciubar-fibra-sticla-armony

Pentru a păstra esența ciubărului tradițional, acestea sunt îmbrăcate la exterior în lemn, într-un lambriu lăcuit cu ulei de in, materialele folosite fiind bine finisate și de cea mai înaltă calitate.

Ciuberele sunt dotate cu bănci confortabile în jurul peretelui interior, sifon de scurgere, robinet de golire, racorduri pentru apă caldă, iar opțional, acestea se pot accesoriza cu suport pentru pahare, scară exterioară din lemn, scară interioară din P.A.F.S. sau PP, capac de protecție P.A.F.S. sau PP, sobă cilindrică din inox, sobă dreptunghiulară din inox, racorduri sau pompă pentru recircularea apei.

Ciuberele confecționate din P.A.F.S. sau din PP au un aspect elegant și o durată lungă de viață. Avantajul acestora este ușurința cu care pot fi utilizate și întreținute, fiind mult mai ușor de curățat în comparație cu ciuberele din lemn. Materialul folosit în realizarea lor este unul puternic și fiabil, bine finisat, lucios si fin la atingere.

Fabricate din același material compozit ca cel folosit în producția piscinelor, ciuberele Formtehnik sunt ecologice și inofensive pentru sănătatea copiilor și a adulților, nu eliberează rășini, nu pierd apa și nu se deformează, oferind astfel momente de relaxare pentru întreaga familie pe termen mult mai lung.

Dacă îți dorești un ciubăr cu sobă ce îmbină armonios eleganța, modernul și tradiționalul, te invităm să alegi calitatea produselor Formtehnik, lider în fabricarea produselor din materiale compozite, cu o experiență pe piață de 25 ani.

Ciubărul Formtehnik = oaza ta de relaxare garantată!


TOP