fbpx


Rezervor AdBlue – Soluția perfectă!

Producem la standarde de calitate europene. Această afirmație este susținută de compania 1st Criber. Unul din indicatorii care ne arată că industria românească este în ascensiune se materializează în gamele de produse prezente pe piață. Un produs specific destinat tuturor companiilor care dețin camioane, tiruri, autobuze, tractoare și alte mașini agricole etc., cunoscute pentru emisiile de monoxid de azot (NO) și dioxid de azot (NO2) ce apar ca noxe în urma arderii combustibilului de motoare diesel este rezervorul AdBlue Criber.

rezervor-adblue

Legislația din domeniul protecției mediului este foarte specifică/strictă în ceea ce privește degajarea substanțelor nocive în atmosferă. Din acest motiv, rezervoarele AdBlue Criber reprezintă soluția optimă pentru a avea certitudinea stocării DEF (Diesel Exhaust Fluid). În acest mod, compania ta are certitudinea că dispune de rezerva necesară pentru alimentarea parcului auto cu lichidul destinat reducerii emisiilor poluante.

Având o experiență de peste 17 ani în fabricarea tuturor tipurilor de rezervoare, compania 1st Criber România îți poate oferi și în acest caz, garanția unui rezervor AdBlue (cunoscut și ca rezervor aditiv sau rezervor soluție DEF) conform specificațiilor și rigorilor tehnice din acest domeniu. Alege calitatea recunoscută și susținută de cei mai buni specialiști din România!

1st Criber – Pentru cel mai bun rezervor AdBlue!

Articol publicat la data de: 08.12.2015