Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Români adevăraţi

Andrei Roşu a devenit marţi, 30 iunie, primul român din istorie care reuşeşte să străbată înot Canalul Mânecii. Și a făcut-o chiar de ziua lui. Fostul corporatist în vârstă de 39 de ani s-a apucat de sport în 2010 și acum participă la una dintre cele mai grele competiții din lume, Arch 2 Arc.

Pentru a termina acest concurs, Andrei trebuie să treacă de trei probe: 140 de kilometri de alergare între Londra şi Dover, traversarea Canalului Mânecii între Dover şi Calais, 300 de kilometri de pedalare pe bicicletă între Calais şi Paris. În total, concursul are aproximativ 480 de kilometri. De asemenea, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a alergat șapte maratoane şi șapte ultramaratoane pe șapte continente.

andrei-rosu

Sursa: www.magazin-nautic.ro

Felicitări Andrei Roşu! Realizarea ta ne face mândri. Românii au reuşit să se facă remarcaţi peste tot în lume. Ne bucurăm pentru realizările lor şi le ţinem pumnii pentru următoarele încercări. Putem spune că aceştia sunt adevăraţii români. În iureşul evenimentelor de tot felul, sunt şi români care au găsit timpul şi resursele pentru adevărate recorduri.

Din această perspectivă, am pornit şi noi în aventura nautică. Îmbinând pasiunea cu înclinaţia spre amănunte am reuşit să dezvoltăm gama de ambarcaţiuni, marca 1st Criber. Lotca, Joy, Tiny şi Canoe, toate se adresează iubitorilor de pescuit şi/sau agrement nautic. Oferă un moment plăcut pasiunii tale şi studiază-le. Mai multe amănunte despre ambarcaţiunile 1st Criber, găsiţi aici.

Bărcile 1st Criber – Detalii şi pasiune


TOP