Salutări de la 1st Criber România

Au trecut  17 ani de când aventura Criber NET a început. Amintirile ne arată că toate lucrurile pe care le-am învăţat sunt materializate în brand-ul 1st Criber. Pe lângă toate gamele de produse pe care le-am creat de-a lungul anilor (dispozitivele pentru epurare, cele pentru stocare de lichide, linia produselor pentru agricultură şi ambarcaţiunile), cea mai importantă resursă (pe care nu o putem cuantifica decât în aceşti ani) este EXPERIENȚA.

Fiecare clipă a existenţei companiei noastre, înseamnă încă un moment acumulat în contul valoric al acestei resurse. Am avut şi momente dificile, dar toate s-au rezolvat prin puterea acelei entităţi care a ştiut să zâmbească şi să găsească soluţia optimă: ECHIPA.

echipa-1st-criber-mai-2015

Nu de puţine ori am spus-o: clienţii noştri sunt prietenii companiei 1st Criber – România. În aceşti 17 ani de evoluţie, am reuşit să alcătuim o echipa redutabilă a clienţilor mulţumiţi. Este dificil, dar frumos. Peste următorii 17 ani vom fi tot aici pentru a vă saluta şi pentru a vă oferi soluţii optime. Important este să fim astăzi, puţin mai buni decât ieri.

Ce am făcut în 17 ani? Am învăţat să ne jucăm! Dar staţi să vedeţi: adevărata joacă, abia acum începe. 1st Criber m-a învăţat că VISELE DEVIN REALITATE.” Cristian Berbece, preşedinte fondator 1st Criber – România.

Articol publicat la data de: 20.05.2015