Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Salutări de la 1st Criber România

Au trecut  17 ani de când aventura Criber NET a început. Amintirile ne arată că toate lucrurile pe care le-am învăţat sunt materializate în brand-ul 1st Criber. Pe lângă toate gamele de produse pe care le-am creat de-a lungul anilor (dispozitivele pentru epurare, cele pentru stocare de lichide, linia produselor pentru agricultură şi ambarcaţiunile), cea mai importantă resursă (pe care nu o putem cuantifica decât în aceşti ani) este EXPERIENȚA.

Fiecare clipă a existenţei companiei noastre, înseamnă încă un moment acumulat în contul valoric al acestei resurse. Am avut şi momente dificile, dar toate s-au rezolvat prin puterea acelei entităţi care a ştiut să zâmbească şi să găsească soluţia optimă: ECHIPA.

echipa-1st-criber-mai-2015

Nu de puţine ori am spus-o: clienţii noştri sunt prietenii companiei 1st Criber – România. În aceşti 17 ani de evoluţie, am reuşit să alcătuim o echipa redutabilă a clienţilor mulţumiţi. Este dificil, dar frumos. Peste următorii 17 ani vom fi tot aici pentru a vă saluta şi pentru a vă oferi soluţii optime. Important este să fim astăzi, puţin mai buni decât ieri.

Ce am făcut în 17 ani? Am învăţat să ne jucăm! Dar staţi să vedeţi: adevărata joacă, abia acum începe. 1st Criber m-a învăţat că VISELE DEVIN REALITATE.” Cristian Berbece, preşedinte fondator 1st Criber – România.


TOP