Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Scad accizele

Accizele la carburanţi vor fi reduse începând cu anul viitor, iar ţiţeiul din producţia internă va fi scos din categoria produselor accizate, conform proiectului noului Cod Fiscal. Documentul prevede scăderea accizei cu 20% la motorină, cu 18,62% la benzina fără plumb şi cu 16,28% la benzina cu plumb. Reducerile sunt argumentate de Guvern prin scăderea consumului la carburanţi cu influenţe negative asupra veniturilor bugetare şi indicatorilor macroeconomici şi prin apariţia fenomenului de alimentare cu combustibil de către transportatori în alte state membre UE, precum Ungaria, Slovenia sau Bulgaria.

statie-distributie-carburanti

Sursa: www.floteauto.ro

Veştile bune din domeniul carburanţilor sunt unul din dezideratele noastre. Statisticile arată că România are nevoie de reducerea acestor accize. Acest fapt este susţinut de scăderea consumului de carburanţi. Până la urmă este vorba despre un lanţ care determină efecte în economia naţională. Pentru a susţine consumul de carburant pe teritoriul ţării noastre, compania 1st Criber România a conceput rezervoarele pentru distribuţie carburanţi (în special motorină). Acest produs este fabricat 100% în România şi oferă calitatea produselor de top din acest domeniu. De asemenea, preţul este de producător, un motiv în plus pentru a aborda această soluţie.

1st Criber – Susţinem industria românească


TOP