Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Schimbă statisticile!

Știai că mai bine de jumătate dintre gospodăriile din România dispun de un laptop, iar în două treimi dintre acestea există cel puțin un smartphone și aproape 9 din 10 se bucură de un abonament la o rețea TV prin cablu sau satelit, conform statisticelor ANCOM? Însă cum stăm când vine vorba de accesul la apă? Răspunsul nu este unul prea fericit: mai puțin de 12 milioane și jumătate, mai exact sub două treimi din populația României este conectată la o rețea de apă.

În anul 2014, 27% din populația rurală era conectată la sistemul public de alimentare cu apă și doar 5,3% era conectată la sistemul de canalizare. Conform CE, doar 34 % din gospodăriile din mediul rural aveau o toaleta în interiorul locuinței, în anul 2014.

metropolis

În privinţa epurării apelor uzate, populaţia cu locuinţele conectate la sistemele de canalizare prevăzute cu staţii de epurare a fost, în 2014, de 8.998.262 persoane (45,1% din populaţia ţării).

Compania 1st Criber vine în întâmpinarea nevoilor românilor, susținând soluțiile optime pentru epurarea eficientă. Epurarea realizată cu dispozitivele 1st Criber respectă normele și legislația europeană din acest domeniu. Pentru localitățile din România am creat stațiile de epurare Metropolis, dotate cu o tehnologie de ultimă generație. Stațiile de epurare Metropolis oferă o serie de beneficii: funcționează complet automatizat, poate prelua încărcarea organică și fluctuații de debit, iar toți parametri procesului pot fi controlați, reglați și ajustați individual pentru a asigura o calitate cât mai bună a efluentului.

metropolis 02

Cu noi, lipsa canalizării nu mai reprezintă o problemă. Portofoliul nostru cuprinde stații de epurare pentru debite pornind de la 10 000 de litri pe zi. Împreună schimbăm statisticile din zona rurală. Optează și tu pentru confortul satelor din România! Ei au ales deja:

Județul Constanța:

  • 15mc/zi pentru localitatea Calugăreni, pentru 100 locuitori echivalenți
  • 20 mc/zi pentru localitatea Runcu, pentru 130 locuitori echivalenți
  • 50 mc/zi pentru localitatea Pantelimonul de Jos, pentru 340 locuitori echivalenți

Județul Alba

  • 40 mc/zi pentru comuna Arieșeni, pentru 260 locuitori echivalenți
  • 280 mc/zi pentru comuna Stremț, pentru 1850 locuitori echivalenți
  • 60 mc/zi pentru comuna Râmeț, pentru 400 locuitori echivalenți

Republica Moldova

  • 24 mc/zi pentru localitatea Bocani, Falesti
  • 60 mc/zi pentru localitatea Ghiduleni, Ungheni

 

1st Criber – epurare eficientă pentru satele românești!


TOP