Sistemele de epurare 1st Criber – soluția completă pentru deversarea responsabilă a apelor uzate

Sistemele de epurare sunt produse tehnice 1st Criber care beneficiază de toată atenția inginerilor noștri. Pentru a obține rezultatul dorit, soluțiile de epurare trebuie să fie adaptate corect și eficient. Cu o experiență dezvoltată din anul 1998, specialiștii noștri s-au dedicat dorinței de a realiza cele mai eficiente stații de epurare din România, perfecționând permanent tehnologia de producție.

statie-epurare-industriala-250-mc-zi-1st-criber-romania

Stațiile de epurare pentru ape uzate menajere sunt împărțite în trei categorii, în funcție de debitul maxim zilnic: până la 1200 l/z, până la 11000 l/zi, până la 750000 l/zi.

Configurate după același principiu de funcționare precum cele orășenești, stațiile de epurare cu aerare continuă AERIUM reprezintă soluția corectă pentru purificarea apelor uzate din sectorul rezidențial, având un debit zilnic de până la 1200 litri, maxim 8 locuitori echivalenți. Ministațiile FULL CONTROL (S.B.R.) prezintă cea mai avansată tehnologie de epurare, reprezentând soluția optimă atât pentru purificarea apelor uzate evacuate din locuințele individuale care nu dispun de un sistem centralizat de canalizare, cât și pentru întreprinzători. Având la bază același principiu avansat de epurare S.B.R., stațiile de epurare METROPOLIS îndeplinesc eficient nevoia de epurare a apelor menajere evacuate în cazul unei localități.

Stațiile de epurare pentru ape uzate industriale au un sistem unic de tratare, ce recuperează până la 80% din apa epurată, reducând semnificativ cantitățile de poluant evacuate din emisar. Sistemul de epurare este configurat pentru tratarea apelor uzate din industrii precum cea alimentară, textilă, constructoare de mașini, tipografică ș.a.

statie-epurare-ape-uzate-industriale-20-mc-zi-liliac

Stațiile de preepurare ape uzate industriale sunt folosite pentru a separa materiile prime în suspensie, grăsimile, încărcarea organică, uleiurile, azotul din apele uzate industriale evacuate din abatoare, fabrici de lactate sau brânzeturi, carmangerii, fabrici de hârtie etc.

Stațiile de pompare 1st Criber reprezintă soluția fiabilă pentru transportul apelor uzate din zonele cu canalizarea în deal sau din zone cu pânza freatică aflată la adâncime redusă.

Statie de pompare ape uzate  d3 x 8.75 m

Separatoarele de hidrocarburi sunt sisteme ce permit separarea și retenția lichidelor ușoare (motorină, benzină) din apele uzate. Acestea sunt cel mai adesea utilizate pentru autostrăzi, spălătorii auto, service-uri, garaje, platforme industriale etc.

separator-hidrocarburi-bypass

Separatoarele de grăsimi funcționează exclusiv după legile gravitației, fără a implica componente mecanice speciale sau aditivi, fiind utilizate pentru preepurarea apelor uzate din unitățile alimentare.

Sistemele de epurare oferă certitudinea unor produse perfect optimizate, în conformitate cu proiectul solicitantului. Datorită gamei variate de sisteme destinate epurării din portofoliul activ, garantăm dimensionarea celei mai bune soluții adaptată nevoilor din proiectul tău. Bazate pe studiu, cercetare și experimentare, produsele tehnologizate 1st Criber respectă toate reglementările legale și tehnice.

1st Criber – produse tehnologice pentru epurare optimă!

Articol publicat la data de: 19.02.2021