Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Canalizare în deal? Alege o stație de pompare!

Fizica este una din științele ce au influențat decisiv dezvoltarea comunităților umane. Acolo unde principiile fizice clasice nu pot rezolva probleme concrete, trebuie apelat la soluții deosebite susținute cu principii fizice optimizate de specialiști pentru situația dată.

În cazul în care terenul pe care este amplasat un obiectiv presupune ca apa menajeră să fie direcționată în rampă (la deal), principiile fizice ne spun că trebuie acționat cu un dispozitiv care să asigure acest traseu. Soluția este fabricată de 1st Criber România: STAȚIILE DE POMPARE

statii-pompare-ape-uzate

Sunt utile în realizarea sistemelor de evacuare a apelor menajere din zonele în care nu este posibilă abordarea clasică a canalizării (ex: zone scufundate, zone unde canalizarea este în deal, obiective aflate sub cota canalizării).

Stațiile de pompare fabricate de 1st Criber România sunt caracterizate de eficiență și rezistență! Aceste două valori au parte și de susținerea materialului deosebit din care sunt confecționate: poliesteri armați cu fibră de sticlă.

Compania noastră oferă disponibilitatea proiectării și producerii de stații de pompare conform planurilor tale. Pentru optimizare completă trebuie să vorbești cu specialiștii noștri. Suntem bucuroși să te consiliem deoarece avem cele mai bune soluții pentru proiectul tău.

1st Criber România – Stații de pompare perfecte!


TOP