Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Ziua Câmpului Almos 2018

Criber Net a fost anul acesta, alături de fermierii din zona Moldovei, participând la cea de a 10 a ediție a evenimentului “Ziua Câmpului”, organizată de grupul de firme Almos în localitatea Dulcești Neamț.

De această dată la evenimentul nemţean, pe lângă cei mai semnificativi jucători de pe piaţa de profil, la secțiunea utilaje agricole performante, 1st Criber a fost prezent cu produse dedicate agriculturii și zootehniei. Am prezentat rezervoare utile atât pentru stocare apă irigații, apă animale, cât și pentru stocare alte substanțe (îngrășăminte, erbicide etc). Am vorbit cu fermierii participanți despre silozuri și adăposturi animale, roabe, adăpători și multe alte produse utile în fermele lor.

Ne-a bucurat faptul că suntem cunoscuți atât local cât și la nivel național și că am avut posibilitatea de a prezenta soluții moderne pentru o agricultură performantă.


TOP