5 beneficii pentru un separator de grăsimi

    Deși neglijat în cele mai multe cazuri, un separator de grăsimi sub chiuvetă este util și obligatoriu să fie montat pentru ca orice restaurant, pensiune, fast-food, bar etc să funcționeze legal.

    Rolul lui este să oprească toate uleiurile și grăsimile pentru a nu ajunge la canalizare și în apa freatică din sol. Utilizarea unui separator de grăsimi sub chiuvetă ajută protejarea sistemului de evacuare a apelor menajere. În cazul în care grăsimile ar fi evacuate direct în sistemul de canalizare, ar afecta pereții conductelor, proces în urma căruia ar apărea coroziunea, blocajele și mirosurile neplăcute.

    5 beneficii ale utilizatorului de separator de grăsimi

    1. câștigi bani (costă foarte puțin în comparație cu schimbatul țevilor/tubulaturii + ușor de întreținut)
    2. câștigi timp (se montează ușor și de către oricine)
    3. câștigi spațiu (compact, cu dimensiuni reduse, se poate instala în orice bucătărie)
    4. scapi de amendă (ești în legalitate conform legislației actuale, protejezi mediul înconjurător)
    5. scapi de mirosul neplăcut (nu apar blocaje de grăsimi, nu se colmatează țevile)

    Lasă un comentariu:

    Distribuie acest articol.

    Distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi.