Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Un bazin apă potabilă înseamnă responsabilitate

În anul 2012 Comisia Europeană avertiza că “România trebuie să își dezvolte măsurile potrivite în direcția folosirii responsabile a resurselor de apă, în condițiile în care protejarea lor, la nivel cantitativ și calitativ, reprezintă un punct critic“.

Este un semnal de alarmă demn de luat în seamă. Pentru a fi sigur că ai eliminat problema apei potabile, mai ales dacă zona nu beneficiază de o astfel de resursă, este indicat să implementezi un sistem bazat pe un bazin de apă potabilă!

bazin-apa-potabila

Orice bazin apă potabilă este un produs specific, fiind necesare calități deosebite pentru a avea certitudinea că apa depozitată nu este influențată chimic sau fizic. Sunt multe firme care fac bazine dar un bazin apă potabilă este special. Compania 1st Criber România deține toate certificările și acreditările necesare pentru a-ți oferi un bazin apă potabilă sigur. În experiența noastră de peste 17 ani de activitate, NU AVEM NICI UN CAZ DE BAZIN APĂ POTABILĂ NECONFORM. Ai astfel o garanție în plus.

Chimiștii, inginerii și biologii noștri tratează foarte serios fiecare bazin apă potabilă fabricat de compania noastră. Ne asumăm responsabilitatea realizării oricărui bazin apă potabilă pentru că avem experiență, suntem profesioniști și avem conștiința datoriei! Regulile sunt foarte stricte și noi le respectăm cu rigurozitate.

1st Criber – Orice bazin apă potabilă este o responsabilitate!


TOP