Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bursa Excelenţei – 1st Criber – MAI 2015

Încă o lună a performanţelor ne-a adus în atenţie copiii valoroşi ai şcolilor româneşti din mediul rural. Luni 8 Iunie 2015, Bursa Excelenţei – 1st Criber a reuşit să dea tonul dorinţei acestora de a deveni mai buni de la o lună la alta. Cadrele didactice s-au implicat activ în acest proiect şi ne-au susţinut în demersul nostru de a descoperi acei copii care merită să devină bursierii 1st Criber.

Prima unitate de învăţământ vizitată a fost Şcoala Gimnazială Stejaru. Aici am avut plăcuta surpriză de a fi aşteptaţi de elevii care ne-au întâmpinat dornici să ştie cine este colegul cu cele mai bune rezultate la învăţătură din luna Mai 2015. Au fost solidari cu cea care a câştigat, au aplaudat-o şi au felicitat-o pe Aanei Sabina din clasa a VII-a.

Aanei-Sabina-bursa-1st-criber

Următoarea oprire a fost la Şcoală Gimnazială Oanţu. La fel ca la şcoala din Stejaru, vremea frumoasă a fost cea care ne-a adunat pe toţi în curtea instituţiei pentru momentul festiv al acordării bursei 1st Criber. Eleva care a reuşit să obţină cele mai bune rezultate în luna Mai a acestui an a fost Randaşu Mălina din clasa a VIII-a. Felicitările au venit din partea tuturor celor prezenţi.

Randasu-Malina-bursa-1st-criber

Periplul nostru s-a încheiat la Şcoală Gimnazială “Nicolae Iorga” din Pângărați. Aici ne-am întâlnit cu aceeaşi atmosferă plăcută a elevilor ce mai au doar un pas până la vacanţă. Şi de această dată tot o elevă a fost cea care a excelat la învăţatură în luna Mai 2015. Este vorba despre Lazăr Loredana din clasa a VIII-a.

Lazar-Loredana-bursa-1st-criber

Când eram elev, l-am întrebat pe bunicul meu de ce trebuie să învăţ. El m-a întrebat dacă ştiu cum arată un diamant când este descoperit. Mi-a spus că este ca o piatră oarecare. Valoarea lui se materializează abia după ce este supus şlefuirii. Aşa este şi în cazul vostru. Sunteţi diamante aflate în curs de şlefuire. Cadrele didactice se implică în devenirea voastră. Felicitări tuturor câștigătorilor. Şi ţineţi minte: pentru a fi un “diamant” trebuie să vă şlefuiţi prin procesul învăţării.” a declarat Adrian Ciobanu, Director Comercial în cadrul companiei 1st Criber România.

Compania 1st Criber România susţine excelenţa în şcolile din mediul rural. Poate peste ani vom descoperi valorile născute “la ţară”. Este mediul din care se pot naşte adevărate “diamante” pentru viitorul acestei ţări.

1st Criber – Prima Opţiune pentru Excelenţă


TOP