Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Pontoane plutitoare din P.A.F.S.

Pontoanele plutitoare 1st Criber reprezintă cea mai bună soluție pentru amplasamentele cu nivelul apei fluctuant. Acestea sunt ideale pentru pensiunile sau hotelurile care au acces la apă, pentru scăldat, pescuit sau acostarea ambarcațiunilor mici. Versatilitatea pontonului este dată de gama largă de dimensiuni la care poate fi construit.

ponton-plutitor

Flotoarele pontonului sunt realizate din poliesteri armați cu fibră de sticlă, ce oferă o durată de viață îndelungată și facilitează transportul acestora dintr-un loc în altul. Sunt foarte rezistente la impact, nu zgârie și nu afectează ambarcațiunile acostate de ele. Podeaua poate fi confecționată din lemn sau WPC, iar suprastructura pentru podea este metalică.

ponton-pafs

ponton-plutitor-1st-criber

Creat pentru cele mai ambițioase proiecte, pontonul plutitor 1st Criber completează imaginea relaxantă a casei de vacanță Criber HOUSE. Cu ajutorul acestui ponton, Criber HOUSE poate fi ancorat la distanță de mal, făcând deliciul întregii familii. Poți avea acces nelimitat la o partidă liniștită de pescuit, să faci oricând o baie răcoroasă mai departe de malul apei sau poate deveni locul ideal pentru plajă. De pe pontonul propriei case poți avea acces rapid la distracție împreună cu prietenii folosind barca Criber Nautics sau hidrobicicleta.

ponton-1st-criber

Fie că sunt folosite în Deltă, pe Dunăre sau pe lacuri de agrement, pontoanele plutitoare sunt foarte rezistente și stabile, putând fi folosite pe tot parcursul anului. Accesul de la mal către restaurant sau pensiune se poate face foarte ușor și în siguranță.

Pontoanele plutitoare din P.A.F.S. sunt fezabile pentru: pontoane de acostare, ambarcațiuni, hidrobiciclete, skijet-uri, platforme pentru înot, poduri plutitoare sau alte scopuri.

1st Criber – soluții personalizate pentru orice proiect!


TOP