Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Criber HOUSE – regândirea casei tale de vacanță ✅

Folosind soluții moderne și ecologice, compania 1st Criber prezintă un nou concept de locuință pentru cei care își doresc să trăiască altfel. Agitația și poluarea orașelor determină tot mai mulți oameni să găsească alternative pentru un stil de viață mai sănătos. Dorința de a evada din tumultul cotidian și de a căuta viața simplă de altădată a devenit un deziderat pentru tot mai mulți dintre noi.

criber-house-8-5-m-1st-criber

criber-house-5-5-m-1st-criber

Criber HOUSE reprezintă un nou concept de locuință, extrem de versatil, ce își propune să iasă din tipare oferind un spațiu de locuit accesibil, care se construiește rapid, este rezistent și poate fi amplasat aproape oriunde. Rezultatul este o casă de vacanță modernă, cu o structură durabilă și nepoluantă pentru mediul înconjurător, deci ecologică și economică.

Criber HOUSE are structura unui rezervor fabricat din poliesteri armați cu fibră de sticlă în proporții ideale, de 30% rășină și 70% fibră. Cilindrul beneficiază de bobinaj elicoidal din două direcții, ceea ce îl face foarte rezistent. Sunt două variante de module, cu lungimea de 5.5 sau 8.5 metri, cu diametrul cilindrului de 3 metri. Forma cilindrică face ca noul model de căsuță să nu necesite construcția unui acoperiș. O astfel de locuință este dotată cu dormitor, bucătărie și baie, ce pot fi mobilate la comandă și dispune de tâmplărie PVC/lemn.

casa-ecologica

casa-smart

casa-modulara-container

casa-fibra

Ideal pentru cabane de vacanță, noul model de locuințe poate reprezenta o idee foarte bună de business în turism. Locuința poate fi amplasată oriunde, pe orice teren, la munte, în pădure sau pe malul lacurilor (ponton)/mării.

casa-vacanta-malul-marii

casa-vacanta-munte

Transportul nu presupune o problemă majoră, deoarece se poate transporta cu ușurință pe TIR-uri sau platforme auto. De asemenea, sunt extrem de versatile, pot fi folosite în mai multe scopuri: târguri, expoziții, prezentări, spațiu pentru birouri etc.

1st Criber – soluții moderne și ecologice pentru escapadele din cotidian!


TOP