Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Criber FIRE – Rezervoare apă incendiu

În istoria României există o serie de evenimente care reprezintă argumente susținute pentru a dezvolta și implementa un sistem antiincendiu. Iată câteva exemple:

  • în anul 1241, hoardele mongole invadatoare, în trecerea lor sângeroasă prin Transilvania, incendiază Alba-Iulia, Clujul, Oradea, Rodna și Sibiul;
  • în martie 1554, un detașament otoman, trimis să-l detroneze pe Mircea Vodă Ciobanul, jefuiește Bucureștiul și îi dă foc;
  • în toamna lui 1596, tătarii ard Bucureștii. Cronicarul Balthasar Walther a consemnat evenimentul;
  • la 30 aprilie 1676, Sighișoara cade pradă unui incendiu devastator;
  • în după-amiaza zilei de 21 aprilie 1689, aproape întreg Brașovul a fost cuprins de flăcări;
  • cel mai mare incendiu al epocii fanariote a izbucnit la o farmacie din zona centrală a Bucureștiului, în ziua de 28 august 1804. Au fost distruse 600 de case și 2000 de prăvălii;
  • cel mai mare incendiu din istoria Iașiului a avut loc pe 19 iulie 1827.

Pornind de la aceste nefericite întâmplări istorice, societatea românească și-a dezvoltat reglementări și instituții specifice pentru prevenirea incendiilor. Un vechi proverb românesc ne spune că “Paza bună trece primejdia rea“.

Având ca viziune această expresie, compania 1st Criber a dezvoltat linia rezervoarelor dedicate stingerii incendiilor, linie materializată în conceptul Criber FIRE.

rezervoare-apa-incendiu

Experiența și specialiștii companiei au analizat și dezvoltat această linie de produse pentru a oferi garanția funcționalității sistemelor de stocare apă incendiu în siguranță și cu disponibilitate imediată.

Criber FIRE presupune adaptarea 100% a rezervoarelor destinate rezervei de apă antiincendiu, în funcție de spațiu, considerații volumetrice, timp de reacție etc. Pentru amănunte specifice proiectului tău, alege o soluție optimă personalizată.

Criber FIRE – Adevăratele rezervoare antiincendiu!


TOP