Separatorul de hidrocarburi din P.A.F.S. – o necesitate pentru afacerea ta

Toate unitățile în care sunt prezente autovehicule (spălătorii auto, stații peco, ateliere auto, garaje, zone cu transport auto, pe drumuri, autostrăzi, parcări, stații de sortare și de compostare deșeuri etc.) sunt obligate prin lege să facă separarea hidrocarburilor și a uleiurilor. În acest sens, compania 1st Criber oferă soluții pentru a evita eliminările accidentale de lichide ușoare în sistemele de evacuare, soluții de epurare specifice, precum separatorul de hidrocarburi.

Scopul unui separator de hidrocarburi este de a separa și stoca lichidele ușoare, precum motorina, benzina, uleiurile și alte produse petroliere din apele uzate.

Standardizarea unui separator de hidrocarburi

Pentru a corespunde normelor sau standardelor impuse de UE, separatorul de hidrocarburi din poliesteri armați cu fibră de sticlă 1st Criber este dotat un compartiment de denisipare, un separator și cu filtru coalescent (care se poată curăța și înlocui cu ușurință).

separator-hidrocarburi-cu-filtru-coalescent-1st-criber

Caracteristicile unui separator de hidrocarburi 1st Criber

Separarea hidrocarburilor și uleiurilor din diverse ape uzate provenite din spălătorii auto, stații peco, garaje și ateliere auto, trebuie să se realizeze conform normelor aflate în vigoare. În plus, separatorul de hidrocarburi trebuie să aibă rezistență chimică și mecanică mare, să facă față atât coroziunilor, cât și intemperiilor, și să fie întreținut și curățat corespunzător cel puțin o dată pe an.

Principiul de funcționare a unui separator de hidrocarburi din fibră de sticlă

În timpul procesului de separare a hidrocarburilor și a uleiurilor din apele uzate, se trece prin următoarele etape:

  • depunerea preliminară a reziduurilor solide;
  • coalescența sau legarea microparticulelor în picături mai mari;
  • flotarea rapidă a picăturilor formate.

separator-de-hidrocarburi-pret-1st-criber

Pentru a oferi soluții sigure de epurare a apelor uzate în funcție de necesități, separatorul de hidrocarburi 1st Criber răspunde cu succes tuturor standardelor impuse de legislația actuală a UE și se poate găsi într-o gamă variată de dimensiuni.

1st Criber – din 1998, soluția ta pentru o epurare corectă și eficientă!

Articol publicat la data de: 19.10.2020