Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Tu ce ai face cu un ponton plutitor și o casă prefabricată?

Pontoanele plutitoare din fibră de sticlă împreună cu noul concept de locuință Criber HOUSE, ancorate la țărmul lacului, creează imaginea de poveste de care aveai nevoie ca să te relaxezi și să uiți de grijile cotidiene. criber-house-casa-apa-bicaz Potrivit pentru escapadele de weekend sau pentru zilele toride de vară, Criber HOUSE îți oferă confortul de acasă (locuință cu dormitor, baie și bucătărie complet echipate) în mijlocul naturii. Departe de zumzetul marilor orașe, ai ocazia să te reîncarci cu energie și să petreci timp de calitate alături de familie sau de prieteni.

canapea-mobiliere-casa-vacanta-1

casa-criber-house-bucatarie casa-inchiriat-criber-house-bicaz Ideale pentru pensiuni sau hoteluri cu deschidere la apă, utilizate pentru scăldat, pescuit sau pentru acostarea ambarcațiunilor mici, pontoanele plutitoare 1st Criber sunt soluția optimă pentru amplasamentele cu nivelul apei fluctuant. barca-transporter-criber-nautics-bicaz casa-ponton-lac-criber-house Pontonul plutitor 1st Criber completează imaginea relaxantă a casei de vacanță Criber HOUSE. Cu ajutorul pontonului, Criber HOUSE poate fi ancorat chiar și la distanță de mal, oferind acces nelimitat la activități relaxante pentru întreaga familie. Fie că îți dorești să pescuiești, să faci plajă sau să plonjezi în apă pentru o baie răcoroasă, pontonul din poliesteri armați cu fibră de sticlă 1st Criber este soluția pentru tine. incarcare-casa-mobila-criber-house Locuința prefabricată mobilă poate fi amplasată oriunde: la munte, în mijlocul pădurii, pe malul mării sau pe malul lacului cu ajutorul pontonului, oferind multiple oportunități și avantaje: poate fi noua ta cabană de vacanță sau noua idee de business. Este ideală pentru punerea în practică a celor mai excentrice idei de turism, târguri, expoziții, prezentări sau poate fi noul birou cochet la care te gândeai de mult. casa-modulara-criber-house-lacul-izvorul-muntelui Lasă-te purtat de imaginație și creează-ți propria poveste de vacanță sau idee de business. Noi te ajutăm să o transformi în realitate. 1st Criber – pachete complete pentru idei îndrăznețe!


TOP