Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

1st Criber dăruiește valori

Cosmin Andrei este un adolescent de 17 ani din Parohia Părintelui Daniel, de la Izvorul Muntelui. El este un tânăr cum rar îți mai este dat să întâlnești în ziua de azi. În afara programului școlar obișnuit pe care îl are, adolescentul petrece foarte mult timp la biserică, sub îndrumarea Părintelui Daniel. Nu știe de unde a moștenit acest dar, însă îi plac foarte mult cântările bisericești, motiv pentru care la fiecare slujbă cântă în strana Părintelui: „Mă atrage foarte mult biserica, îmi dă o stare de liniște.”

Situația sa financiară nu l-a împiedicat ca anul acesta să termine clasa a X-a cu media 9.50. Cosmin locuiește împreună cu familia la Izvorul Muntelui, descurcându-se cu cheltuielile lunare doar din salariul tatălui. Tânărul nu s-a plâns niciodată de situația sa financiară, însă s-a bucurat enorm de mult când a auzit despre ajutorul pe care domnul Berbece, CEO și fondator 1st Criber, s-a oferit să i-l dea.

Cosmin își dorește să termine cu medii mari cele doisprezece clase, să dea bacalaureatul și să urmeze o facultate. Nu este încă sigur ce domeniu va urma pe viitor, opțiunile sale la momentul actual fiind din domenii diverse (Teologie, Drept, Sociologie, Academia Militara), însă este foarte sigur că în viitor va întoarce într-o formă binele pe care el l-a primit în acest an. Își dorește să-și facă o familie și să ajute copiii nevoiași să meargă la școală, să îi îndrume, să-i susțină, oferindu-le nu doar un ajutor material, cât și unul emoțional, didactic.

Compania 1st Criber își dorește să dăinuie. Ne dorim să dăinuim prin tinerii noștri, ca ei să aibă puterea să transmită mai departe valorile pe care noi le transmitem astăzi. Prin intermediul domnului Cristian Berbece, CEO și fondator 1st Criber, investim în educația tinerilor.

1st Criber – dăinuire, educație, valori!


TOP