Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

1st Criber – imaginea unui vis împlinit (TIMELAPSE)

În orice direcţie ai privi, industria românească dă semne de revigorare. Un exemplu elocvent îl reprezintă şi 1st Criber România.

Apărută în anul 1998, compania noastră a fost prima firmă românească care a realizat sisteme de epurare dintr-un compozit unic, poliesteri armaţi cu fibră de sticlă. În peste 18 ani de activitate am câştigat încrederea clienţilor noştri, devenind un important jucător pe piaţa echipamentelor pentru epurarea apelor menajere, stocarea lichidelor de orice tip, sistemelor destinate agriculturii şi  ambarcaţiunilor de agrement.

Trendul ascendent al companiei este susținut prin materializarea proiectului de extindere cu peste 300%. Extinderea presupune dezvoltarea unei noi capacităţi de producţie dotată conform celor mai recente standarde în domeniu.

Noua capacitate de producţie este localizată pe binecunoscuta platformă industrială de la Săvineşti-Neamţ. Astfel, susţinem dezvoltarea sectorului industrial românesc. Este momentul să arătăm tuturor că şi România are ceva de spus în Uniunea Europeană în domeniul industriei. Trebuie să fabricăm produse de calitate. Acesta este dezideratul nostru.” a declarat Cristian Berbece, preşedinte fondator al companiei 1st Criber România.

Prin noua unitate operaţională, 1st Criber susţine, implicit, renaşterea colosului industrial Săvineşti. Noi ne-am întors într-un loc în care s-a scris istorie, având încrederea că industria românească nu a murit, ci suntem capabili să redezvoltăm un proiect local cu ecou internațional.

1st Criber – Împreună scriem istorie!


TOP