Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

1st Criber – imaginea unui vis împlinit

Compania 1st Criber continuă să se dezvolte pe cunoscuta platformă industrială nemțeană. Prin noua unitate operațională, compania susține renașterea colosului industrial Săvinești.

Investiția făcută la noul sediu, reprezintă extinderea cu peste 300% a capacității de producție dotată conform celor mai recente standarde în domeniu. Triplarea producției și a tehnologiei determină un termen de livrare mai scurt, cu o politică de preț mai bună.

Dacă înoți și nu vezi spre ce, parcă rămâi fără speranță. Trebuie să vezi ceva. Așa e și în dorința de dezvoltare. De aceea suntem la a patra fabrică. Prima era la tata acasă, când din primii bani câștigați am făcut o copertină. După aceea s-a ivit oportunitatea ca la Pângărați un vecin să vândă o magazie, și am luat-o. Am început să producem acolo, dar hala era mică și nu mai încăpeam. Am vrut să ne ridicăm pe verticală, dar arhitectural era imposibil. Apoi, aveam un teren cu trifoi, pe care îl tot coseam cu tata, unde, cu un arhitect, am proiectat o hală nouă. Într-un an de zile am crescut, am început alt ciclu. Trec 8 ani de zile și nu mai încăpeam nici în hala albastră. Am chemat iar arhitectul, să mai facem un etaj, dar concluzia lui a fost că nu se poate, trebuie să căutăm altă locație. Asta m-a determinat ca a doua săptămână să caut alt loc. Și am ajuns la Săvinești. Și uită-ne acum aici, unde sunt sigur că în vreo 10 ani nu vom mai încăpea nici în hala asta. Dar nu-i nimic… deja am pus ochii pe un teren, povestește cu nostalgie și entuziasm, Cristian Berbece, CEO și fondator 1st Criber.

1st-criber-savinesti-proiect
1st-criber-savinesti-hala

Apărută în anul 1998, 1st Criber este prima firmă românească care a realizat sisteme de epurare dintr-un compozit unic, poliesteri armați cu fibră de sticlă. În peste 18 ani de activitate, compania a câștigat încrederea clienților, devenind un important jucător pe piața echipamentelor pentru epurarea apelor menajere, stocarea lichidelor de orice tip, sistemelor destinate agriculturii și ambarcațiunilor de agrement.

Cătălina Timofte, 1st Criber


TOP