Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

1st Criber susține disciplina

În perioada 16-18 iunie s-a desfășurat la Sala Polivalentă a Clubului Sportiv Ceahlăul, Seminarul Internațional Aikido (SIA) 2017. Evenimentul organizat de Dan Ene, președintele Academiei de Arte Marțiale MIZUNO Piatra Neamț, a reunit colegi din România și străinătate.

Aikido

Aikido reprezintă un mod de viață prin care este cultivată arta armoniei, a iubirii și a păcii. Armonia este în esență o luptă, lupta cu dizarmonia. Aikido este un stil de viață japonez, care te învață să desfaci viața în bucăți pentru a găsi rădăcina fiecărei probleme cu care te confrunți și apoi să dobândești capacitatea de a te armoniza și a te înțelege mult mai ușor și mai bine; este o artă pentru sine, o disciplină.

Aikido

Seminarul a avut sesiuni de aikido și de arme, la care participanții și vizitatorii au avut ocazia să guste din Calea Armoniei, învățând de la Sensei Pascal Guillemin, personajul care a realizat coregrafiile și scenele de luptă din filmele Ultimul Samurai și Babylon AD.

1st Criber – disciplină, performanță, profesionalism!


TOP