Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

25 de ani = 25 de motive să alegi 1st Criber

Societatea Criber NET S.R.L. a fost înființată în anul 1998, de către fondatorul Cristian Berbece, care și-a început activitatea prin realizarea și furnizarea de programe informatice, întreținere de date și alte activități legate de domeniul informaticii, plus evidențe contabile.

În urma unei vizite la Arad, impresionat fiind de calitatea, flexibilitatea și rezistența la rupere a unor plăci ondulate realizate din fibră, tânărul antreprenor a demarat desfășurarea unui nou domeniu de activitate: producția de elemente din poliesteri armați cu fibră de sticlă (P.A.F.S.), cod CAEN 2223, înființând astfel prima secție de producție 1st Criber.

1st-criber-fabrica-pangarati-1998

După 25 de ani de activitate neîntreruptă, ne mândrim cu cel puțin 25 de motive pentru care ar trebui să optezi pentru produsele și serviciile 1st Criber:

 1. Experiență bogată. Cu un sfert de secol de activitate continuă, 1st Criber aduce o experiență amplă în domeniul stocării și epurării.
 2. Societate românească. Suntem o companie românească cu capital 100% românesc, oferim stabilitate financiară și siguranță pentru orice investiție.
 3. Gamă variată de produse pentru aplicații multiple. Configurăm sisteme pentru diverse aplicații, precum stocarea acizilor, levigatului, epurarea apelor menajere și industriale etc.
 4. Soluții personalizate. 1st Criber oferă o gamă variată de produse, de la echipamente de serie, până la soluții complete personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui proiect.
 5. Suport tehnic profesionist. Asigurăm consultanță gratuită de specialitate pentru fiecare client.
 6. Garanție extinsă. Pentru produsele din poliesteri armați cu fibră de sticlă oferim o garanție extinsă la 3 ani.
 7. Recipientele produselor 1st Criber au o durată de viață garantată de minim 50 ani, fără întrețineri ulterioare.
 8. Firmă în continuă dezvoltare. An de an dezvoltăm catalogul de produse, ne mărim echipa și capacitatea de producție.

fabrici-1st-criber

 1. Departament de cercetare și inovație. Suntem dedicați dezvoltării și inovării continue, pentru a oferi cele mai bune soluții clienților noștri.
 2. Departament de mentenanță și servicii post-garanție. Oferim suport tehnic, servicii de montaj/punere în funcțiune pentru produsele tehnologizate și intervenție promptă pentru mentenanță, atât în timpul garanției, cât și post garanție.
 3. Servicii de logistică. Am eficientizat procesele de transport, înființând propriul departament de logistică. Astfel, oferim timp redus de livrare și transport sigur la costuri minime.
 4. Atenție la detalii. Fiecare etapă prin care produsul trece înainte de a fi livrat către client este atent monitorizată și controlată. Responsabilul de CTC verifică fiecare amănunt atât pe parcursul producției, cât și înainte de a-l preda spre livrare.
 5. Colaborări durabile. Dezvoltăm și menținem relații de durată cu importanți parteneri, proiectanți, arhitecți, constructori și instalatori, cunoscuți la nivel național.
 6. Promptitudine în rezolvarea solicitărilor. Răspundem în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor primite.
 7. Fabricăm produse durabile, din materiale de înaltă calitate, apreciate și peste hotare.
 8. Sisteme de funcționare și automatizări. Avem echipe competente de profesioniști, care implementează de la zero sisteme de automatizări pentru produsele de profil.

automatizari-statii-epurare-ape-uzate-industriale

 1. Îmbunătățire continuă. Consolidăm în permanență procesele de producție, pentru a eficientiza timpii necesari finalizării unei comenzi și pentru a spori calitatea produselor.
 2. Produse sigure și rezistente. Folosim o rețetă unică de bobinaj, respectând procentul optim de fibră – rășini, astfel încât să creștem rezistența produselor din primul stadiu de execuție.
 3. Prețuri competitive pe piața de profil, raportând la calitatea produselor și a materiilor prime oferite.
 4. Livrare pe întreg teritoriul României. Organizăm transport național în condiții de siguranță pentru toate produsele comercializate.
 5. Gamă variată de dimensiuni, forme și caracteristici. Producem și comercializăm produse de mici sau mari dimensiuni, cilindrice ori rectangulare, pentru diverse aplicații, produse de serie dar și produse unicat, 100% personalizate.

rezervoare-stocare-1st-criber

 1. Produse conforme cu standardele și reglementările în vigoare. Proiectăm și fabricăm soluții pentru stocarea, pre-epurarea și epurarea apelor, care respectă cu strictețe normele europene.
 2. Posibilitatea de accesorizare și tehnologizare a produselor. Dispunem de o echipă competentă de ingineri, care poate dezvolta orice proiect, răspunzând afirmativ oricărei provocări de acest tip.
 3. Eficiență în protejarea mediului înconjurător. Echipamentele 1st Criber sunt construite în armonie cu natura, respectând normele legislative europene.
 4. Echipă de specialiști. Compania 1st Criber se mândrește cu specialiști dedicați, pregătiți să găsească cele mai bune soluții pentru proiectele tale.

Din dorința de a oferi servicii de calitate și un portofoliu de produse complet, de-a lungul timpului, compania 1st Criber a avut parte de o adevărată creștere și recunoaștere pe piața din România. În prezent, societatea a ajuns la trei fabrici de producție, cu peste 100 de angajați și un portofoliu vast de produse pentru stocarea lichidelor, epurarea apelor uzate menajere și industriale, produse pentru pomparea apei, echipamente pentru domeniul agricol, creații tehnice și ambarcațiuni.

25 ani de 1st Criber – Îndrăznește să crești alături de noi!

echipa-1st-criber-grecia-2023


TOP