Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Ai un parc auto? Ai 500 de mașini Diesel sau doar 5, ai nevoie de Rezervorul AdBlue!

adbllue..........

AdBlue este denumirea comercială a unei soluţii apoase ce conţine uree în proporţie de 32.5% şi apă deionizată (67.5%), folosită pentru a reduce emisiile de monoxid de azot (NO) şi dioxid de azot (NO2) ce apar ca noxe în urma arderii combustibilului. Pe scurt, AdBlue se folosește la motoarele Diesel pentru a reduce emisiile poluante.
Legislația din domeniul protecției mediului este foarte specifică în ceea ce privește degajarea substanțelor nocive în atmosferă.

Având o experiență de peste 18 ani în fabricarea tuturor tipurilor de rezervoare, compania 1st Criber România îți poate oferi și în acest caz garanția unui rezervor conform specificațiilor și rigorilor tehnice din acest domeniu.

Rezervorul AdBlue, cunoscut și ca rezervor aditiv sau rezervor soluție DEF reprezintă soluția optimă pentru companii cu propria flotă de vehicule, utilizatori cum ar fi agricultorii – tractoare, mașini agricole, companii de transport – camioane, tiruri, autobuze, companii cu o distribuţie proprie de bunuri, service-uri auto, stații taxi etc.


TOP