Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

ARROW – săgeata nautică

Săptămâna a început promiţător la expoziţia de ambarcaţiuni Criber Nautics. Chiar dacă fluxul de persoane a fost mai redus în comparaţie cu zilele week-endului de Ziua Marinei, am avut surpriza de a sta de vorbă cu adevăraţi cunoscători ai domeniului nautic. Surpriza a fost reprezentată în special de o distinsă mămică din Bucureşti care ne-a pus întrebări foarte specifice despre ambarcaţiunile noastre. Modelul cel mai apreciat de aceasta este “ARROW” (Săgeata), cel mai recent lansat/fabricat de compania 1st Criber România. Această ambarcaţiune este considerată deja un corespondent al automobilului “Ferrari” în domeniul nautic.

barca-arrow-sageata-nautica

Proiectată pentru a acomoda 4 persoane, designul realizat de specialiştii Criber Nautics reprezintă materializarea ideii de evadare. Aspectul ambarcaţiunii denotă libertate şi pasiune, acompaniate de atenţia deosebită acordată detaliilor. Toţi vizitatorii expoziţiei noastre au dorit să se fotografieze cu acest model de ambarcaţiune. Mulţi dintre aceştia ne-au spus că preţul de 2000 de euro+tva (preţ valabil pe toată durata expoziţiei) reprezintă o alegere cu adevărat inspirată pentru orice cumpărător. Motorizarea dedicată acestui model din clasa C (Dunăre, deltă, ape interioare şi maritime în apropierea coastei) se poate materializa într-un motor ce poate dezvolta între 20 şi 40 CP.

Fiind alintată de vizitatori “Bijuteria” modelul “ARROW” reprezintă o alegere foarte bună pentru orice iubitor al plimbărilor nautice. Suntem mândri de toate cuvintele frumoase pe care le-am primit din partea vizitatorilor. Nu rataţi ocazia de a descoperi toată gama de ambarcaţiuni Criber Nautics din cadrul expoziţiei ce poartă acelaşi titlu.

Vă aşteptăm la Bicaz în zona lacului Izvorul Muntelui – Port Bicaz. Haideţi să vorbim despre bărci!

Criber Nautics – Pasiune şi detalii


TOP