Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bazin vidanjabil sau fosă septică?

Mulți dintre clienții 1st Criber ajung la noi din cauza unei probleme frecvent întâlnită. În prezent, doar 2.4% (adică 378 localitați) dispun de canalizare și epurare a apelor uzate.

Cu o experiență de peste 18 ani, specialiștii noștri sunt mereu deschiși la nevoile clientului. Experiența acumulată ne-a demonstrat că putem rezolva situațiile problematice, chiar și acolo unde existența unei soluționări este pusă la îndoială. Problematica zonelor fără canalizare, unde pânza freatică se află foarte aproape de suprafață, atrage după sine o întrebare esențială. Care este soluția potrivită pentru mine, bazinul vidanjabil sau fosa septică?

 

În primul rând, trebuie să întelegem diferența dintre cele două soluții. Fosa septică este cea mai performantă soluție pentru deversarea apei menajere provenită de la locuințele rezidențiale ce nu dispun de un sistem centralizat de canalizare. Pe de altă parte, bazinul vidanjabil colectează apele menajere fără a se mai produce deversarea, aceasta realizându-se prin vidanjare periodică.

Putem înțelege de ce bazinul vidanjabil este soluția pe care specialiștii noștri în domeniu o recomandă pentru astfel de situații. Dacă ați opta pentru o fosă septică, în această situație, deversarea apei menajere s-ar infiltra în pânza freatică, creând astfel neplăceri.

Deversarea responsabilă într-un bazin vidanjabil ajută procesele naturale să se desfășoare într-un ritm normal. Pentru situațiile care permit doar instalarea unui bazin vidanjabil, acest produs oferă avantajul unui preț redus și pe cel al soluționării deversărilor de ape utilizate, în conformitate cu legislația în vigoare.

1st Criber – soluții simple pentru situații problematice


TOP