Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bazine apă second hand – Riscuri

În ultima perioadă, am tot vorbit despre piața second hand. O piață care oferă posibilități de achiziție la prețuri reduse. În unele cazuri aceasta poate fi o soluție de compromis în ceea ce privește raportul calitate/preț, însă în cazul rezervei de apă sau a oricărui alt lichid, achiziția unui produs second hand reprezintă un risc.

Au apărut pe piață firme care achiziționează bazine apă second hand pe care le cosmetizează și le oferă spre vânzare cu o minimă garanție. Aceste bazine apă second hand au un istoric cel puțin incert, ca să nu spun dubios. Diferența de preț între bazine apă second hand și cele noi nu este astronomică. Însă diferența de calitate ESTE!

bazine-apa-second-hand

În cazul alegerii de bazine apă second hand nu vei avea o garanție reală. Nimeni nu poate cunoaște cu adevărat modul și condițiile de utilizare sau tipul lichidelor depozitate de-a lungul timpului în acestea. De asemenea, nimeni nu îți poate garanta că materia primă din care sunt făcute aceste bazine apă second hand mai prezintă proprietățile tehnico-fizico-chimice optime pentru a fi utilizate în continuare. Ele pot fi revopsite frumos, dar “Afară-i vopsit gardul și înăuntru-i leopardul“!

Fii responsabil și ocolește compromisul “bazine apă second hand“! În acest caz, IEFTIN înseamnă prea SCUMP. Nu te gândi la PREȚ, gândește-te la CHELTUIELILE ULTERIOARE!

1st Criber România – Hai să discutăm despre bazine apă adevărate!


TOP