Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bazinul vidanjabil – calitate inginerească

Fie că îți vine să crezi sau nu, un bazin vidanjabil de calitate are înglobate foarte multe elemente din domeniul ingineriei. În primul rând, bazinul vidanjabil 1st Criber beneficiază de bobinaj elicoidal din două direcții. În al doilea rând, este fabricat din poliesteri armați cu fibră de sticlă în proporții ideale, de 30% rășină și 70% fibră.

bazin vidanjabil

Principala caracteristică a bazinului vidanjabil este etanșeitatea, precedată de rezistența în timp. Mai mult, greutatea redusă a acestuia determină o manevrabilitate facilă, comparativ cu bazinul vidanjabil fabricat din beton. Materialul compozit folosit determină un produs anticoroziv, care nu necesită întreținere ulterioară, fiind și foarte ușor de montat.

Dacă proiectul tău include o zonă fără canalizare, unde pânza freatică se află foarte aproape de suprafață, atunci trebuie să alegi bazinul vidanjabil 1st Criber, care îți asigură neinfiltrarea în sol a apelor menajere neepurate.

Profită de consultanța gratuită și stai de vorbă cu specialiștii noștri în domeniu.

1st Criber – soluții care durează!


TOP