Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bazinul vidanjabil, din grijă pentru mediul înconjurător!

De-a lungul timpului s-a dovedit că cel mai nociv factor care duce la degradarea mediului înconjurător este chiar omul sau, mai bine spus, acțiunile iresponsabile ale acestuia. Nu doar acțiunile noastre, ci și produsele pe care le folosim pot fi de multe ori dăunătoare pentru mediul înconjurător. Este important ca fiecare dintre noi să înțeleagă acest lucru și împreună să devenim mai responsabili și să protejăm natura.

bazin-vidanjabil-fabricat-Romania

La nivel mondial, apa menajeră reprezintă unul dintre principalii factori de poluare ai mediului înconjurător. Legislația reglementează radical faptul că apele menajere trebuie evacuate în sisteme specifice. Desigur, tehnologiile actuale ne permit abordarea de soluții pentru tot felul de probleme. Una dintre cele mai controversate situații care necesită rezolvări tehnologice specifice este evacuarea apei acolo unde nivelul pânzei freatice se află la o adâncime foarte mică. În această situație, apa menajeră ar determina încărcarea pânzei freatice cu substanțe nocive pentru mediu. Din acest motiv este recomandată instalarea unui bazin vidanjabil.

bazin-vidanjabil-1st-criber-pafs

Deversarea responsabilă într-un bazin vidanjabil ajută procesele naturale să se desfășoare într-un ritm normal. Pentru situațiile care permit doar instalarea unui astfel de sistem, trebuie știut că acest produs oferă avantajul unui preț redus și soluționează cu succes deversarea apelor uzate.

În ceea ce privește calitatea unui bazin vidanjabil 1st Criber, principala caracteristică este etanșeitatea, urmată de rezistența în timp. De asemenea, un avantaj ce trebuie luat în considerare este greutatea redusă ce face ca manevrabilitatea acestuia să fie mult mai facilă. Datorită materialului compozit folosit, produsul este anticoroziv și nu necesită întreținere ulterioară, fiind și foarte ușor de montat. Bazinul vidanjabil 1st Criber este soluția tehnologica completă și legală pentru evacuarea apelor menajere.

1st Criber – împreună responsabili pentru un mediu sustenabil!


TOP