Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Beciul modular subteran 1st Criber într-unul din cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din Cluj – Complexul Wings

1st Criber s-a alăturat echipei Studium Green pentru amenajarea unor pivnițe subterane inedite în cadrul unui proiect rezidențial ambițios – complexul Wings din Cluj Napoca. Pivnița 1st Criber completează astfel grădina urbană organizată în cadrul ansamblului rezidențial Wings.

studium-green-beci-subteran

Beciul modular subteran este o formă de frigider subteran ce poate să joace și rolul de pivniță de vinuri și spațiu de depozitare subteran, unde se pot păstra alimente, dulceață, legume, fructe tot timpul anului.

Beciul 1st Criber din poliesteri armați cu fibră de sticlă este simplu de montat și de întreținut și are avantaje multiple în ceea ce privește instalarea și poziționarea. Sistemul beciului folosește proprietățile izolatoare ale pământului pentru a asigura o temperatură constantă și răcoroasă întreg anul.

pivnita-subteran-wings-cluj

Acest tip de beci este versiunea inovatoare a unei pivnițe subterane tradiționale, care nu ar trebui să-i lipsească niciunui gospodar care muncește toată toamna pentru a umple cămara cu mere, pere, cartofi, varză, rădăcinoase, ceapă, usturoi, zarzavaturi, murături, zacuscă, conserve de casă, gemuri și dulcețuri.

beci-modular-subteran-wings-cluj

Mulțumim partenerilor Studium Green pentru încrederea acordată!


TOP