Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Beciul modular subteran – soluția 1st Criber pentru iarna din cămară

Mere, pere, gutui, cartofi, varză, rădăcinoase, ceapă, usturoi, zarzavaturi, murături, zacuscă, conserve de casă, gemuri și dulcețuri… toamna – anotimpul în care gospodinele scot din sertar carnetul cu rețetele cele mai bune de preparate pentru iarna din cămară. Românul gospodar muncește toată toamna pentru a umple cămara cu felurite soiuri de legume și fructe, care mai de care mai aromate, parfumate și gustoase, menite să îi ajungă pentru tot sezonul rece.

beci-subteran-1st-criber

1st Criber te ajută să te bucuri de recolta sănătoasă și proaspătă chiar și iarna, oferindu-ți un spațiu de depozitare subteran în care poți stoca în siguranță alimente, dulcețuri, gemuri, compoturi, fructe, legume sau vin, pe tot parcursul anului. Beciul modular subteran 1st Criber este o pivniță cu funcționare autonomă și răcire naturală, asemeni unui frigider subteran care poate juca rolul de cămară pentru alimente sau vinuri. Acest tip de beci, realizat din poliesteri armați cu fibră de sticlă, este versiunea inovatoare a unei pivnițe subterane tradiționale, care nu ar trebui să-i lipsească niciunui gospodar.

Beciurile modulare subterane 1st Criber folosesc capacitatea de izolare a solului și temperaturile mai reci ale nopții. Datorită materialului compozit din care sunt construite și a modului natural de ventilație, beciurile modulare permit ca temperatura din interior să rămână constantă și răcoroasă pe tot parcursul anului.

beci-modular-subteran-1st-criber

Beciul semi-îngropat din poliesteri armați cu fibră de sticlă se instalează cu ușurință și nu necesită autorizații speciale de utilizare. Adâncimea de îngropare a beciului 1st Criber este de 185 cm de la nivelul solului, având ulterior posibilitatea de a folosi pământul excavat pentru a-l acoperi. Pentru a obține efectul de umbrire și pentru a ajuta la menținerea unei temperaturi constantă scăzută, se recomandă plantarea de arbuști sau de plante cu creștere rapidă, ce vor ajuta din punct de vedere funcțional și estetic.

Beciul are o capacitate de stocare de 4250 de litri și poate să cuprindă aproximativ doi adulți în picioare ca mărime, având înălțime interioară de 220 cm. El are o greutate de 500 kg și un volum total de 9.8 mc. Diametrul sferei de depozitare este de ø 250 cm interior. Este dotat în interior cu rafturi din plywood, bașă pentru colectarea condensului și a eventualelor scurgeri accidentale. Scările pentru coborâre sunt prevăzute cu balustrade și benzi rugoase împotriva alunecării. Beciul este prevăzut cu o ușă cu sistem de închidere ermetic.

spatiu-depozitare-subteran-1st-criber

Beciul subteran modular este ușor de instalat și de întreținut, este compact și nu necesită autorizații speciale. Beciul modular 1st Criber vine gata echipat și pregătit pentru instalat, ca tu să te poți bucura imediat de o cămară funcțională în care să așezi cu drag toate bunătățile pentru sezonul rece.

1st Criber – soluții rapide pentru oameni practici!


TOP