Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Bursa Excelenţei – MARTIE 2015

Dorinţa de performanţă ne încurajează să abordăm lucrurile cu seriozitate. De aceea, compania noastră ia foarte în serios proiectul “Bursa excelenţei” dedicat şcolilor din mediul rural. A sosit momentul pentru a materializa un nou episod al acestei acţiuni.

bursa-1st-criber

Luni 6 aprilie 2015, 1st Criber a premiat pentru a treia oară copiii cu cele mai bune rezultate la învăţătură. Pentru decernare am vizitat cele trei şcoli care fac parte din proiect: Stejaru, Oanţu şi “Nicolae Iorga” Pângăraţi, toate din comuna cu acelaşi nume. Copii ne-au primit cu multă căldură, şi alături de cadrele didactice, cărora le mulţumim pentru toată deschiderea şi susţinerea acestei acţiuni, au aplaudat performanţele didactice ale colegilor premiaţi. Chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă, atmosfera a fost deosebită.

Prima şcoală vizitată de echipa noastră a fost Şcoala cu clasele I – VIII, Stejaru. Aici, campionii notelor bune ne-au întâmpinat cu multă căldură. Câştigătorul bursei este Coscaru Flavius din clasa a V-a.

coscaru-flavius-bursa-excelentei

Suntem aici pentru a premia elevul cu cele mai bune rezultate la învăţătură din luna Martie 2015. Acest fapt îmi oferă ocazia de a vă încuraja să deveniţi mai buni, să fiţi mai conştiinciosi, având în vedere că o faceţi pentru viitorul vostru, pentru tot ce doriţi să obţineţi în viaţă. Trebuie să fiţi conştienţi de faptul că veţi găsi întotdeauna un sprijin în profesorii voştri, care vă sunt mereu alături.” a declarat Carmen Nădejde, director general 1st Criber – România.

Următoarea oprire a avut loc la Şcoala cu clasele I – VIII, Oanţu. Copii aşteptau nerăbdători momentul decernării premiului pentru colegul cu cele mai bune rezultate din luna Martie. Astfel, cea care a îndeplinit criteriile valorice este eleva Iftime Bianca din clasa a VIII-a. Aceasta a primit, pe lângă bursa oferită de compania noastră, şi aplauzele colegilor şi profesorilor prezenţi la eveniment.

iftime-bianca-bursa-excelentei

Periplul printre copii valoroşi din mediul rural s-a încheiat la şcoala “Nicolae Iorga” din Pângăraţi. Copii repetau pentru realizarea unui spectacol cu specific medieval. Atmosfera relaxată a fost susţinută şi de bucuria atribuirii bursei oferită de compania noastră. În cadrul acestei unităţi de învăţământ, câştigătoare a “Bursei Excelenţei” este Lazăr Loredana din clasa a VIII-a.

lazar-loredana-bursa-excelentei

Doresc să-i felicit pe toţi elevii care au reuşit să acceadă spre o treaptă superioară a educaţiei lor. Este un lucru ce poate face diferenţa în timp. Le urez tuturor un Paşte Fericit alături de cei dragi” a mai spus Carmen Nădejde, director general 1st Criber – România.

Astfel de proiecte pot face diferenţa. Întotdeauna, susţinerea este binevenită pentru copii care au potenţialul de a deveni cetăţeni responsabili cu impact important în dezvoltarea societăţii româneşti. Orice determinant, inclusiv cel material, este cu atât mai important dacă reuşeşte să ofere satisfacţia dezvoltării unor copii/elevi. Aceştia sunt adevăratele valori ale României de mâine.

1st Criber – Susţinem Excelenţa


TOP